Floorball for Veteraner

Home/Hold/Floorball for Veteraner

Aalborg Flyers Floorball Club har indgået et samarbejde med De Danske Veteraner i Aalborg Kommune og Region Nordjylland om at tilbyde floorballtræning hver tirsdag i Tornhøj Idrætscenter for tidligere udsendte soldater og veteraner fra andre grene af militæret.

 

Vi skelner ikke imellem om veteraner er skadet eller ej. Hos Aalborg Flyers er alle velkomne. Har medlemmer skader eller mén efter tjeneste, sætter vi tempoet, så alle kan være med. Der vil til alle træningspas være instruktør/træner tilstede.

 

Vores mål er, at veteraner mødes, dyrker motion, deltager i klubbens fælles arrangementer, mulighed for at deltage i Floorball Danmarks motionsstævner samt skabe et fællesskab gennem sporten. Træningstider: Tirsdag: 19.30 – 20.30 og 20.30 – 22.00 (Gymnastiksal – Lille bane) Yderlig arbejdes der på at arrangere træningspas om søndagen i hallen på stor bane. Info om det vil tilgå her på klubbens hjemmeside og på facebook siden for Aalborg Flyers Floorball Club.

 

Træning foregår i Tornhøj idrætscenter, Tornhøjvej 3, 9220 Aalborg Øst. Er Du med bus kører linje 14 lige til døren. Aalborg Flyers Floorball Club stiller udstyr og instruktør til rådighed, så det eneste, Du skal medbringe, er indendørssko og drikkedunk.

 

Kontingentsatsen for dette hold er den samme, som for motionisterne. Holdleder: Johni Trab Christiansen

 

For yderligere information skriv til Peter Wulff, Formand for Aalborg Flyers Floorball Club.