U7/U9

Home/Hold/U7/U9

Aalborg Flyers har et hold for børn, der er 7-9 år.
Omkring alderen der dækker U7-U11A kan der søges forskellige dispensioner til de forskellige hold, hvilket træneren afgøre vurderet ud fra niveau.

Børnene har mulighed for at “træne”, hvor fokus dog er, at de skal have det sjovt, samt de kan også komme med til stævner og spille kampe.

KidzLiga – floorballstævner for børn
I stedet for et traditionelt kampprogram, arrangeres der stævner med flere kampe på en dag. Det kaldes KidzLigaen og det er for alle i aldersgruppen 3-9 år, der gerne vil ud at have det sjovt med floorballkampe!

Medaljer til alle
Her er der ingen vindere eller tabere. Til gengæld er det sjovt, intensivt, fair og rummeligt at spille floorball i KidzLigaen. Stævnerne foregår på børnenes præmisser, og alle deltagere får en medalje ved hvert stævne.

Floorball Danmark inviterer
Der afholdes regionale KidzLiga stævner minimum fem gange om året. Der spilles på små baner, så det kræver ikke et stort hold for at stille op. Stævnerne arrangeres af Floorball Danmark i samarbejde med lokale idrætsforeninger.

Læs mere om KidzLigaen her.


U9 turneringen afvikles i samarbejde med Floorball netværk Nordjylland. Her er det et komplet hold med 5 ude spillere og en målmand i i udstyr, der spilles på 15×30 m bane og målene er reducerede i størrelsen.

Træningstider:

Tirsdag: 16:00 – 17:30
Torsdag: 16.00 – 17.30
Begge træninger foregår i hallen

Træner:

Der er flere trænere på disse træningstider, da halen/træningstiden er delt med U11A.
Louise Niss, Allan Kristensen og Peter Wulff er trænerne, der er de ansvarlige i dette tidsrum, hvor det kan variere, hvem der er tilstede den pågældende tirsdag eller torsdag.

Kontaktperson:
Peter Wulff
Tlf.: 40 55 53 04
e-mail: peterwulff@aalborgflyers.dk