KidzLiga (6-9 år)/U9

Home/Hold/KidzLiga (6-9 år)/U9

Aalborg Flyers for børn der er 6-9 år.

Børnene har mulighed for at “træne”, hvor fokus dog er, at de skal have det sjovt, samt de kan også komme med til stævner og spille kampe.

KidzLiga – floorballstævner for børn
I stedet for et traditionelt kampprogram, arrangeres der stævner med flere kampe på en dag. Det kaldes KidzLigaen og det er for alle i aldersgruppen 3-9 år, der gerne vil ud at have det sjovt med floorballkampe!

Medaljer til alle
Her er der ingen vindere eller tabere. Til gengæld er det sjovt, intensivt, fair og rummeligt at spille floorball i KidzLigaen. Stævnerne foregår på børnenes præmisser, og alle deltagere får en medalje ved hvert stævne.

Floorball Danmark inviterer
Der afholdes regionale KidzLiga stævner minimum fem gange om året. Der spilles på små baner, så det kræver ikke et stort hold for at stille op. Stævnerne arrangeres af Floorball Danmark i samarbejde med lokale idrætsforeninger.

Læs mere om KidzLigaen her.


U9 turneringen afvikles i samarbejde med Floorball netværk Nordjylland. Her er det et komplet hold med 5 ude spillere og en målmand i i udstyr, der spilles på 15×30 m bane og målene er reducerede i størrelsen.

Træningstider:
Tirsdag: 16:00 – 17:30 (i gymnastiksalen)
Torsdag: 16.00 – 17.30 (i hallen)

Træner:
Peter Wulff
Tlf.: 40 55 53 04
E-mail: peterwulff@aalborgflyers.dk

Allan Kristensen

Brian Walther