Floorball for veteraner

Home/Hold/Floorball for veteraner

Aalborg Flyers Floorball Club har indgået et samarbejde med de danske veteraner i Aalborg Kommune og Region Nordjylland om at tilbyde floorballtræning i Tornhøj Idrætscenter for tidligere udsendte soldater og veteraner fra andre grene af militæret.

Vi skelner ikke imellem om veteraner er skadet eller ej. Hos Aalborg Flyers er alle velkomne. Har medlemmer skader eller mén efter tjeneste, sætter vi tempoet, så alle kan være med.

Vores mål er, at veteraner mødes, dyrker motion, deltager i klubbens fælles arrangementer, får en mulighed for at deltage i Floorball Danmarks motionsstævner samt skabe et fællesskab gennem sporten. Som én af veteranerne udtrykker det: “Det Flyers har givet os er et ståsted og et sted, hvor vi kommer ud og dyrker motion og har det sjovt blandt andre. Vi har da nået noget, nemlig at komme med på et 3. divisions hold og spille kampe, hvilket er fedt. Vi er ikke professionelle spillere, men vi fighter, og gør hvad vi kan, for at blive bedre. Vi higer efter at blive flere veteraner, så tag endelig kontakt, så de ”gamle” krigere kan forsvare Flyers på banen.

Træning foregår i Tornhøj idrætscenter, Tornhøjvej 3, 9220 Aalborg Øst. Er Du med bus kører linje 14 lige til døren. Aalborg Flyers Floorball Club stiller udstyr og instruktør til rådighed, så det eneste, Du skal medbringe, er indendørssko og drikkedunk.

Kontingentsatsen for dette hold er den samme, som for motionisterne. Holdleder: Johni Trab Christiansen

For yderligere information skriv til: Peter Wulff, Formand for Aalborg Flyers Floorball Club.