Nyt fra bestyrelsesmøde d. 21. april 2021

Home/Klubben/Nyt fra bestyrelsesmøde d. 21. april 2021

Nyt fra bestyrelsesmøde d. 21. april 2021

Der blev afholdt bestyrelsesmøde onsdag d. 21. april, hvor følgende er et udpluk derfra.

Aalborg Flyers er ved at være godt i gang igen. I den seneste tid har flere hold haft træning udenfor, og det er skønt at se så mange til træningerne på trods af vejret.

Fra og med tirsdag den 27. april vil juniorholdende træne indenfor i hallen. Seniorhold og motionshold vil fortsat have træning udenfor. Når der forhåbentlig kommer nye opdateringer omkring den 6. maj, vil bestyrelsen kigge på træningstider og hold igen og ligge en ny plan.

Ift. indendørs træning for juniorspillerne i den kommen uge, er det bl.a. vigtig at rette opmærksomheden mod følgende:
For børn og unge til og med 17 år, er der et forsamlingsloft på 25 personer inkl. nødvendige trænere og ledere for afholdes af træningen. Omklædningsrummene holdes forsat lukket, hvilket betyder spillerne skal have klædt om hjemmefra. Der er ikke adgang til hallen for tilskuere medmindre det er nødvendigt for barnet.
Flyers overholder gældende retningslinjer, hvilket det ligeledes forventes af alle medlemmer og besøgende i Flyers.
Læs nærmere: https://floorball.dk/corona/de-generelle-retningslinjer-for-indendoers-floorball/

Klubben opfordre kraftigt til, at man bliver testet for covid-19 en gang om ugen, hvis man vil være med i træningen. Dette gælder både hold, der træner indendørs og udendørs.

Spillere, der ikke har betalt sæson-kontingent i efteråret 2020, skal betale “corona-kontingent”, der er opgivet på klubbens hjemmeside under fanen ‘information’. Der er stadig 3 gratis prøvetræninger for nye spillere inden man skal betale kontingent.

Flyers anvender MinForening, hvilket findes både som app og hjemmeside, hvor det er vigtigt den enkelte spillere angiver om man kommer til træningen. Dette kan have betydning for deltagerantallet og planlægningen af træningen.

Nedenstående træningstider er derfor kun gældende indtil, der kommer nye retningslinjer for senior.

Fra den 27. april

Hal tirsdag 16.30-17.45
U7/U9: Andreas + Louise
17.45-19.00
U11: Peter + Allan + Micheal
Hal torsdag 16.30-17.45
U7/U9: Andreas + Louise
17.45-19.00
U11: Peter + Allan + Micheal
Udenfor tirsdag 18.00-19.30
Dame: Louise
Udenfor torsdag 18.00-19.30
Motionist/TK, herre 2./3.:  Freddi

Vi ser frem til Flyers for alvor kommer i gang med alle hold indenfor, så vi får set endnu flere af klubbens medlemmer.
Indtil da må I holde fanen højt. Det gør vi i bestyrelsen i hvert fald!

(Ønsker man at læse det samlede referat kan det findes på hjemmesiden under fanen ‘medlemssider’ (Koden er: Flyers17 eller kontakt niss@aalborgflyers.dk og få det tilsendt pr. mail.)