Fantastisk sponsoraftale med OK

Home/Klubben/Fantastisk sponsoraftale med OK

Fantastisk sponsoraftale med OK

Aalborg Flyers Floorball Club har indgået en sponsoraftale med OK, og det er bare HELT OK!!!

Det betyder, du kan støtte Aalborg Flyers Floorball Club, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.
Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Det anbefales, at du betaler med appen, da det giver mest støtte til klubben. Læs mere om appen her.
Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Aalborg Flyers Floorball Club nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Wulff på 40555304 eller peterwulff@aalborgflyers.dk.