Humøret højt på trods af voldsom modgang

Home/Klubben/Humøret højt på trods af voldsom modgang

Humøret højt på trods af voldsom modgang

I den forgangende uge bestod aktiviteterne i Flyers af almindelig træning, bestyrelsesmøde, et nyt hold og en U11A udebanekamp.

Mandag den 30/9 blev der holdt bestyrelsesmøde. Mødet indeholdt bl.a. en status af opstarten på de forskellige hold. Generelt en positiv start med nye spiller, men som også giver behov for flere hænder til at tage hånd om alle. De sidste hold mangler at komme med i MinForening, så alle kan se aktiviteterne i klubben, hvilket sker hurtigst muligt. I stedet for kun at satse på sponsere, blev det besluttet at sætte mere fokus på frivillighed til arrangementer og på den måde tjene penge til klubben. Der kommer frivillige tiltag i MinForening, hvor folk meget gerne må melde sig til, der udover det økonomiske perspektiv også kan styrke sammenholdet i klubben på tværs af hold. Det samlede referat kan læses på hjemmesiden: ‘Medlemsider –> mødereferat’.

Torsdag d. 3/10 så ‘torsdags klubben’ sit lys, hvor spillere kan komme og smide staven og blive fordelt på hold på stor bane til en omgang motionsfloorball og efterfølgende hygge i caféen til en snak.

Søndag d. 6/10 var U11A på banen igen – denne gang på AaB’s hjemmebane. Allerede 9.30 startede kampen, hvilket betød alle skulle tidligt op og være klar. Men det var ikke helt let at komme op i samme gear, som AaB var i. Og inden holdet fik set sig om, fik AaB lavet en masse mål. Men Flyers skal have et kampe klap på skulderen for sammenhold og højt humør hele vejen igennem og fik også et mål lavet af Solomie Hailemariam med assist fra Emil Bæk Jakobsen. Formanden roser holdet som værende et meget glad hold, som holder sammen. U11A har Flyers mentalitet helt igennem! Det kræver også stor styrke, når resultatet ender 18-1.

Den kommende uge byder på 1 kamp:

Lørdag d. 12/10 skal Dame 1. Div til Frederikshavn og møde Blackhawks 3 kl. 13.30