Kort nyt fra Bestyrelsen

Home/1. herrer, 2. herrer, Damer, Junior, Klubben, Motionist/Kort nyt fra Bestyrelsen

Kort nyt fra Bestyrelsen

Bestyrelsen holdt møde den 24. juni, hvor følgende vil være et kort udpluk derfra. Selve referatet findes på Aalborg Flyers’ hjemmeside under fanen ’medlemssider/mødereferat’. Ret henvendelse til bestyrelsen for at få kodeordet.

På dette møde var der fokus på den kommende sæson. Der er desværre stadig mangel på trænere og holdledere/assisterende trænere til den kommende sæson. Så hvis du går med en lille træner i maven og har lyst til at prøve kræfter med gerningen, så meld dig under Flyers fanen. Tag en snak med bestyrelsen, så kan vi sikkert finde et hold, der passer til dig.

Følgende er hold, hvor der er behov for hjælp til:

• Boisen og ?? står for 2. Div Herre
  • Casper Skatt og ?? for det ene 3. Div. Herre
  • ?? og ?? står for det andet 3. Div. Herre
  • Peter og ?? står for U15 kleint felt
  • Peter og Walter og Allan står for U11
  • Jonas Kjær og ?? står for U9 (Kidzliga)
  • ?? og ?? står for U7 (Kidzliga)
  • Jonas Kjær og ?? står for U6 (Kidzliga)
  • ?? og ?? står for U5 (Kidzliga)
  • ?? og ?? står for U3 (lørdag formiddag – 45 min)
  • Torben? Og ?? står for Street Mekka

Derudover var der fokus på “Min Forening”, hvor det i bestyrelsen blev vedtaget, at pr. 1. august går Flyers over til at bruge dette redskab til offentliggørelse af træninger, kampe og behov for hjælp til arrangementer m.m. Allerede nu kan man hente app’en og melde sig til Aalborg Flyers Floorball Club. Læs mere på følgende hjemmeside, der også kan anvendes i stedet for app’en:

www.minforening.dk

eller på følgende link, som er direkte til Aalborg Flyers Floorball Club

Vigtige datoer er:

Opstart for træning er den 1. august
Standerhejsning den 17. august kl. 12
Generalforsamling den 4. september kl. 18 til spisning og kl. 19 starter selve mødet.

Rigtig god sommer til jer alle :)

På vegne af Bestyrelsen