Kort nyt fra bestyrelsen – 5. okt. 2020

Home/Klubben/Kort nyt fra bestyrelsen – 5. okt. 2020

Kort nyt fra bestyrelsen – 5. okt. 2020

Der blev afholdt bestyrelsesmøde mandag d. 5. okt., hvor følgende er et udpluk derfra.

Relateret til Covid-19 så er det vigtigt at vi stadig overholder retningslinjerne. Særligt omkring hjemmebanekampe er det vigtigt, at de hold, der kommer efter den igangværende kamp, venter udenfor. Dette er nødvendigt for at der kan blive sprittet af.
Derudover skal alle spillere huske, at man kun spiller med på et hold pr. træningsdag.

Der kan søges en masse fonde for tiden. Så hvis du som medlem af Flyers har nogle tanker om ting, vi mangler eller noget, der kan gøre det endnu bedre at være i Flyers, så skriv til Ole Lentz (ole@aalborgflyers.dk), så vi kan brainstorm sammen.

Der er trænerkursus den 14. nov. i Tornhøj Hallen, og der er også mulighed for at få prøvet det af f.eks. på U5 eller U9, hvor der mangler trænere. Så kom frisk. Skriv til kontakt@aalborgflyers.dk og få info om tilmelding.

Floorball Danmark har meldt ud om et øget fokus på sprogbrug til dommere i kampene. Flyers bakker selvfølgelig op om et godt og ordentlig sprogbrug til dommerne, hvilket både gælder for spillere, forældre, trænere og andre gæster ifm. floorballkampe.

Det samlede referat kan læses på hjemmesiden under fanen ‘medlemssider’. Er man interesseret kan man få koden ved at skrive til niss@aalborgflyer.dk

I den kommende weekend er det kun herre 2. div, der skal spille kamp. Denne gang er det i AaB. Det sker kl. 14.30.