Kort nyt fra bestyrelsen – sep. 20

Home/Klubben/Kort nyt fra bestyrelsen – sep. 20

Kort nyt fra bestyrelsen – sep. 20

Nu er de første to måneder næsten gået, og der har været gang i alle hold på trods af de forskellige begrænsninger og regler relateret til covid-19. Der begynder at komme flere kampe her fra oktober af. I den forbindelse blev der snakket om forskellige tiltag på seneste bestyrelsesmøde d. 21. sep.

Den 4. oktober bliver en travl dag for Flyers. Der er 2 hjemmebanekampe og 1 udebanekamp.

U11A møder Brønderslev FC kl. 10.00 og Herre 2. div. møder AaB Floorball kl. 12.00 i Tornhøj Idrætscenter. For hjemmebanekampe gælder følgende i den kommende tid;

• Der må IKKE komme tilskuere ind med mindre det er chaufføren til spilleren.
  • Spillerne skal klæde om hjemmefra. Omklædningsrummene skal helst ikke bruges, da de ikke er så store.
  • Dommerbord skal spritte mål og bænke af inden de næste hold kan komme ind.
  • Efter hver kamp skal man forlade hallen hurtigt, så det næste hold kan komme på plads. (Udgang af døren ved siden af omklædningsrum 3)
  • De hold der kommer efterfølgende, skal vente udenfor.
  • Caféen vil være lukket.
  • Der vil være vagter i gule veste tilstede, som skal have navn og telefon nr. på evt. tilskuere i tilfælde af smitte-sporing.

Kampen på udebane er mellem Odense og dameholdet kl. 14.00. Så hep på Flyers, der hvor du befinder dig.

Referatet fra bestyrelsesmødet kan læses i fuld længde på Flyers’ hjemmeside under fanen ‘medlemssider’.