Nogle holder skansen, mens andre nyder efterårsferien

Home/Klubben/Nogle holder skansen, mens andre nyder efterårsferien

Nogle holder skansen, mens andre nyder efterårsferien

I den forgangende uge stod den kun på KidzLiga stævne, da både Dame 1. div. og Liga kampen blev aflyst, da alle holdene – også Frederikshavn, havde besvær med at stille hold. Til gengæld havde de deltagende Flyers hold til KidzLiga stævnet en fest med massere af floorball. De tre hold fordelt på U5 og U7 viste mod, kampgejst og floorball-glæde og kunne vende hjem med en fin medalje om halsen. Der ønskes stort tillykke det alle deltagende.

Uge 42 betyder efterårsferie for mange, og derfor holder børne- og juniorholdene ferie i denne uge, men vender stærkt tilbage i uge 43. Seniorholdene, motionister og torsdagsklubben står klar, med mindre der angives andet fra de respektive trænere. Tjek MinForening for evt. mere indformation.

Der gøres opmærksom på pokalkamp for dameholdet den 22/10 kl. 19.30 på hjemmebane. I den forbindelse er der fællesspisning kl. 19.00 i hallens café. Begivenheden findes i MinForening, hvor nærmere info vedrende tilmelding beskrives – senest betalingsdag er søndag den 20/10 kl. 20.00.