Nyt fra Bestyrelsen

Home/Forsidenyhed, Klubben/Nyt fra Bestyrelsen

Nyt fra Bestyrelsen

Så skete det endelig! Der blev åbnet op for hallen, og hvilken glæde det var at komme på gulvet igen. Alle de fantastiske kampe, træninger og gode snakke dukkede frem af minderne. Dog var det stadig en tom hal. Alle Jer fantastiske Flyers-folk manglede, og vi, i bestyrelsen, måtte tage til takke med, at det kun var os, vi kunne se fysisk. Dette blev dog til en omgang oprydning og klargøring til sæsonstart.

Derudover blev der sat flere trænere på plads til den kommende sæson. Herrene i 2. div. og det ene 3. div. herre hold for æren af at have den teknisk stærke Kim Egebjerg til træner. Hertil mangler der stadig en træner, der kan stå sammen med Kim. Så hvis du har lyst eller kender en, der kunne tænke sig at få udviklet sine lederevner ift. floorball, så kontakt Peter Wulff for at høre nærmere.

1. div dameholdet har fået et stærkt mandskab til at dække trænerposten bestående af to meget erfarerende herre, Thomas Krogh og Ole Lentz, samt et nyere skud på trænerfronten, Louise Niss, der alle tre brænder for at se et damehold, der bærer den sociale energi og sammenholdet blandt spillerne endnu længere på banen.

Trænerne til juniorholdene er også klar til at byde velkommen efter sommerferien. Jonas Kjær (U5), Jonas Krogh (U7?/U9?), Peter Wulff (U11) er alle meget kompetente trænere, der har Flyers-mentaliteten helt inde under huden. En mentalitet, hvor det skal være sjovt at spille floorball lige meget om man lige er startet eller har spillet et par år allerede. Freja Kiis og Louise Niss vil om muligt være med til juniortræningerne med henblik på at skabe et pigehold.

Indtil videre ser træningstiderne sådan her ud. Der kan forekomme ændringer særligt ift. hvem ungdomsprojektet retter sig mod.

Opstart af sæson 20/21 sker som følgende:
Fra den 4. august starter alle seniorhold op – hvilket også gælder motion og torsdagsklubben.
Fra den 18. august starter juniorholdene op.

En interessant nyhed er, at der arbejds på at stable en floorball sommerskole på benene i uge 32 for børn. Dette vil være i samarbejde med andre klubber i Nordjylland og vil om muligt slutte af med et KidzLiga stævne. Dette er noget Jonas Kjær arbejder videre med sammen med Aalborg Kommune.

Alt dette uddybes yderligere i det samlede referat fra d. 15. juni, der findes på hjemmesiden under fanen medlemssider – mødereferater. Ved interesse ret henvendelse til bestyrelsen for koden.

Bestyrelsen hilser herfra. Pas godt på jer selv og hinanden.