Nyt fra bestyrelsen – Corona opdatering

Home/Klubben/Nyt fra bestyrelsen – Corona opdatering

Nyt fra bestyrelsen – Corona opdatering

Floorball Danmark har udgivet nye/flere retningslinjer, hvilket betyder nogle ændringer i Flyers. Tirsdag d. 27/10 og Torsdag d. 29/10 er træningen aflyst for alle hold. I denne uge vil Peter Wulff og Jonas Kjær udarbejde klare retningslinjer specifikt for Flyers, og der vil være træner/ledermøde søndag den 1., så de kan blive orienteret grundigt.

Retningslinjerne vil ligeledes blive sendt ud til alle i klubben, så vi fra næste uge kan afholde træning på en forsvarlig måde jf. alle retningslinjerne.

Kort kan det nævnes nogle punkter meldt ud fra Floorball Danmark den 26. oktober:

• Foreningsidræt har stor værdi, men det skal stadig være forsvarligt.
  • Forsamlingsforbud er nedjusteret til 10
  • Børn og unge op til 21 år er dispenseret for forsamlingsforbuddet – kan samles op til 50 inkl. eventuelt ansvarlige personer over 21 år.
  • Der er krav om mundbind på alle idrætsanlæg, når du ankommer, opholder og forlader hallen. Dog ikke under selve idrætsaktiviteten.
  • Børne og ungdomsfloorball – op til og med 21 år
    • Ungdomsturneringer (U11-U18) vil fortsætte med at blive afviklet. Det er muligt med siddende tilskuere til kampe efter de retningslinjer, der allerede gælder
    • Træning kan fortsætte med op til 50 personer inkl. træner. Forældre der er tilskuere, skal være siddende og overholde afstandskrav
  • Voksen floorball
    • Turneringen er sat på pause og kampene er udsat
    • Træning
      • Det er tilladt at sektionere hallen, således der er flere grupper á 10 personer til stede i/på den samme idrætsfacilitet
      • NB!! Sikre tilstrækkelig afstand – mindst 2 meter mellem hver bane. Tydelig markering.
      • Den samme træner må ikke undervise i begge sektioner
      • Grupperne må aldrig blandes med hinanden og de skal have være sin indgang/udgang

FLYERS er her stadig og vi giver ikke op. Så hold fanen højt indtil vi ses igen – selvom det starter i små grupper.