Opdatering fra bestyrelsesmøde d. 14. april

Home/Forsidenyhed, Klubben/Opdatering fra bestyrelsesmøde d. 14. april

Opdatering fra bestyrelsesmøde d. 14. april

Til alle Jer kære Flyers-folk – I er virkelig savnet! Det kan kun blive godt, når vi alle sammen mødes igen til en snak og en masse floorball, men indtil da ønskes I alt det bedste herfra.

På bestyrelsesmødet blev der bl.a. snakket om trænere igen, hvor der mangler nogle pladser at blive fyldt ud, hvilket er følgende:

• En træner for 2. div. Herrerne, der skal arbejde sammen med den træner, der allerede er på plads
  • En holdleder for 2. div. Herrerne
  • En holdleder/træner for et udviklingshold i 3. div. Herrerne, der skal arbejde tæt sammen med trænerne for 2. div herre
  • En træner for 1. div. Damerne, der skal arbejde sammen med den træner, der allerede er på plads
  • En holdleder for 1. div. Damerne

Til info kan en holdleder være ansvarlig for koordinering af kørsel, kamptøj m.m. Opgaverne vil blive aftalt med trænerne. Hvis du selv eller kender én, der kunne være interesseret eller har spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at rette henvendelse til Peter Wulff (peterwulff@aalborgflyers)

De nye trænere og træningstider vil blive offentliggjort senere, når det sidste er mere afklaret.
Ligeledes vil datoen for opstart af almindelig træning i hallen også blive meldt ud senere.

Vores fantastiske afslutningsfest (d. 16. maj), der plejer at være super hyggelig med god energi og massere af fællesskab, bliver desværre aflyst i denne sæson. MEN vi satser stærkt på en rigtig ryste-sammen standerhejsning til august/september med massere floorball og fællesskab for nye og erfarne, unge som ældre – simpelthen alle i Flyers, så vi kan forhåbentlig starte sæsonen med et brag! Her vil kåringer fra sæsonen 19/20 også blive offentliggjort.

Som så mange andre offentlige store fester bliver 90’er festen i august også aflyst i år. Som bestyrelse vil vi bare sige tusind tak til de mange frivillige, der ville stille deres dag til rådighed for Flyers for at samle penge ind til klubben. Det betyder rigtig meget, at I ville bakke op som frivillig for klubben. Vi håber vi får ligende muligheder for at stå sammen – måske endnu flere, til fordel for klubben senere igen.

Det samlede referat findes på hjemmesiden under fanen medlemssider – mødereferater.

Hold Jer klar for vi giver ikke op, og ser virkelig frem til at møde Jer alle igen!
På vegne af Bestyrelsen