Opfølgning på bestyrelsesmøde d. 23. marts 2020

Home/Klubben/Opfølgning på bestyrelsesmøde d. 23. marts 2020

Opfølgning på bestyrelsesmøde d. 23. marts 2020

I disse tider, hvor det meste af tiden foregår i hjemmet pga. Corona, blev bestyrelsesmødet d. 23. marts også afholdt virtuelt. I Flyers følger vi anbefalingerne og må dermed væbne os med tålmodighed, før vi rigtig kan komme på banen i hallen igen. Vi håber dog det bedste, og vi håber, vi bliver “frie” igen efter påske, som den nuværende udmelding går indtil. Ligeledes afventer vi hvad der sker ift. sommerafslutningsfesten d. 16 maj. Dog vil de respektive trænere stadig få kåringerne på plads, der evt. kan blive givet ved standerhejsningen, hvis sommerafslutningen ikke kan blive afholdt.

I bestyrelsen er vi også opmærksomme på, at der er blevet betalt kontingent for foråret 2020, men hvor spilletiden dog har været minimal ift. det normale. Dette vil dog blive tilgodeset ved betalingen for næste sæson, hvor en procentdel trækkes fra prisen på spillere, der har betalt kontingent inden d. 23. marts 2020. Dette gælder dog ikke passive medlemmer.

Derudover blev der snakket om hold og tilhørende trænere for næste sæson. Der er stadig nogle huller, der skal udfyldes, hvilket der arbejdes på. Skulle du have spørgsmål, der ikke bliver besvaret i det samlede referat kan du rette henvendelse til Peter Wulff, der har overblikket over, hvilke samtaler/aftaler, der ikke er blevet bekræftet endnu.

Aalborg Kommune har udtaget Flyers til en stikprøvekontrol relateret til aktivitetstilskud og tilskud af lokaler, hvor der er kommet positivt svar. Der har været styr på tingene og ingen bemærkninger, hvilket vi takker kasseren for.

Alt dette uddybes yderligere i det samlede referat, der findes på hjemmesiden under fanen medlemssider – mødereferater. Ved interesse ret henvendelse til bestyrelsen for koden.

Bestyrelsen hilser herfra. Pas godt på jer selv og hinanden. Vi ser virkelig frem til vi ses igen! :)