Restaurant Flammen Kidzliga skabte en brænd af energi og godt humør

Home/Klubben/Restaurant Flammen Kidzliga skabte en brænd af energi og godt humør

Restaurant Flammen Kidzliga skabte en brænd af energi og godt humør

Søndag d. 9. februar lagde Tornhøj Idrætscenter gulv til Restaurant Flammen Kidzliga, hvor der til stævnet var tilmeldt 250 børn. Det udløste 44 runder med kampe på 4 baner. Der var fart over feltet fra første gang, fløjten lød. De første på banerne var U5 og U7. De startede op med verdensklasse floorball i nordjysk style. Igennem hele dagen blev der spillet rigtig flot floorball og mange, mange flotte mål. Over middag havde U9 og U11 fundet vej til hallen og var klar til at sætte tempoet et hak op. Efter kampene havde Restaurant Flammen fået lavet nogle rigtig flotte medaljer til alle børn, som deltog i stævnet. Aalborg Flyers Floorball Club ønsker herved at takke alle som kom og spillede, heppede og støttede op om morgen dagens stjerner. Specielt tak til Buster Rud Restaurant Flammen for et rigtig godt samarbejde op til stævnet. Vi ses i hallerne Peter Wulff Formand Aalborg Flyers Floorball Club.

Aalborg Flyers vil også gerne sig en stor tak til alle frivillige i løbet af dagen. Uden Jer ville det ikke fungere!

I løbet af ugen blev der spillet en masse kampe og et kort overblik ses nedenfor:
Damerne i 1. div spillede kamp efter KidzLiga stævnet mod Frederikshavn. Selv om holdet var ramt af sygemeldinger i sidste øjeblik fik Flyers alligevel samlet et hold og Laura Lentz leverede det første mål med assist af Malou Christensen. Thea Falkenfleth løb senere efter på fornem vis, igen med assist af Malou. Desværre endte kampen med et nederlag til Flyers på 2-4.

Om lørdagen var der en fest i Bønderslev, da Flyers virkelig var on fire. Herrerne i 2. div. holdt sammen og bakkede hinanden rigtig godt op. Det resulterede i god stemning, en masse mål og en sejr til sidst med stillingen 2-6.
Målene blev leveret af Kasper Schnedler, Martin Kristoffersen, Jonas Krogh, Stefan Ebdrub samt 2 af Patrick Palsgaard. Assist kom fra Thomas Pohl, Dennis Sørensen og Thomas Krogh.

Herrene i 3. div. Nord kreds 2 var en lille gruppe mod et større mandskab i Brønderslev, men dog med massere af rutine og måløje, for her endte stillingen 4-12. Efter 8 min. gik det bare støt derud af for Flyers.
5 mål af Jonathan Bruun, 2 af Jonas Kjær, 2 af Nicklas Møller, 2 af Kris Houmann og 1 af Niels Boisen.
3 assist af Nicklas, 1 af Jonas, 1 af Jonathan, 1 af Kris og 1 af Jacob Vernersen.

Ligeledes lørdag var herrerne i 3. div Nord kreds 1 i Strandby, hvor der var hentet forstærkning ind og der blev også her kæmpet med god energi. Desværre blev det til en sejr til Strandby denne gang. Stillingen endte 9-6. 2 mål af Jesper Frederiksen og Peter Østergaard og 1 af Marcus Christensen og et selvmål leveret af Strandby. Der var en enkelt assist af Malou Christensen.

I løbet af ugen var Flyers Liga også på banen to gange. Tirsdag på hjemmebane og lørdag på udebane – begge gange mod Århus. Der blev kæmpet og Flyers holdt sammen på bedste vis, og til udebanekampen var der alligevel sket en forskel, da nederlaget ikke blev helt så stort. Om tirsdagen endte kampen 1-13, hvor målet blev leveret af Stine Vad, og om lørdagen endte kampen 9-1 med mål fra Fejra Kiis med assist fra Camilla Nielsen.

Alt i alt en oplevelsesrig uge i Flyers! Vi ses til mere floorball i Flyers stil.