Så er de første 2 uger ovre

Home/Klubben/Så er de første 2 uger ovre

Så er de første 2 uger ovre

Velkommen til 2020!

Alle hold har nu haft deres træningspas i hallen, nye spillere er kommet til, og der har været afviklet de første 3 kampe. Sidst i indlægget findes 2 datoer, der allerede nu skal sættes i kalenderen. :)

Dame Liga og Dame 1. div. var begge i Frederikshavn for at møde Blackhawks. Ovenpå en juleferie var det hårdt at komme i gang igen, hvilket kunne mærkes for Flyers. I begge kampe kæmpede Flyers og holdt sammen, men Frederikshavn var dog lidt mere klar, og det endte desværre med et nederlag til begge Flyers hold med stillingen 12-1 i ligakampen og 14-1 i 1.divisionskampen.
I ligakampen blev målet leveret at Stine Vad, og i 1. divisionskampen var det Thea Falkenfleth med assist fra Marie Christensen.

Herrerne i 2. div. var på besøg i AaB til et lokalopgør. De havde til gengæld lidt mere held med sig. Med god energi stormede de frem mod mål og fik bolden forbi målmanden hele 7 gange mod AaB’s 4 mål. Mange spillere deltog i pointfesten i denne kamp:
Dennis Sørensen leverede 2 mål og 1 assist.
Martin Kristoffersen leverede 3 mål og 1 assist.
Stefan Ebdrup lavede 1 mål.
Kasper Møllerup lavede 1 mål.
Patrik Palsgaard leverede 2 assist.
Tim Jørgensen leverede 1 assist.
Claus Bak leverede 1 assist.

I den kommende uge venter der også mange kampe:
Torsdag d. 16/1 kl. 19.30 spiller Dame Liga mod AaB på udebane

Søndag d. 19/1 er der mange kampe på hjemmebane, så kom forbi og hep!
Kl. 12.00 spiller Dame Liga mod Herning
Kl. 14.30 spiller Herrerne i 2.div mod AaB
Kl. 16.30 spiller Herrerne i 3. div. nord kreds 2 mod Sæby

Allerede nu er der to vigtige datoer til kalenderen.

Den første dato er den 9. februar fra ca. kl. 9.00-16.00, hvor Flyers i samarbejde med RESTAURANT FLAMMEN afholder KidzLiga stævne i hallen. Det betyder, der kommer mange børn og voksne, og der bliver massere af floorball. Så kom og vær med til at skabe en god dag for alle. I MinForening findes en begivenhed, hvor man kan melde sig til frivillige opgaver. Ellers kom forbi med et smil og del godt humør og giv børnene den bedste opbakning :)

Den 16. maj er der afslutningsfest, hvilket bliver en fest med hygge-floorball, præmieoverrækkelser, mad og god stemning. Invitationen vil blive delt på hjemmesiden og i MinForening, men allerede nu få aflyst alt andet den dag, så vi kan samle hele Flyers!

Lad 2020 komme an med alt, hvad det har at byde på. Vi ses i Flyers!