Sejren gik til Danmark i Gigantium

Home/Klubben/Sejren gik til Danmark i Gigantium

Sejren gik til Danmark i Gigantium

Flyers var i den forrige uge presset i mere end en kamp.

Tirsdag d. 22/10 mødte Flyers Damer AaB i en pokalkamp på hjemmebane. Der var mødt et talstærkt publikum op, men selv med denne fantastiske opbakning havde damerne ikke evnerne til at bryde igennem til AaB’s nettag. Et selvmål gjorde heller ikke noget godt for resultatet, og det endte med en 0-17 sejr til AaB.

Søndag d. 27/10 var en af de helt store kampdage for Flyers. Desværre ikke en sejresdag, da både Frederikshavn og Sæby ikke ville dele.

På hjemmebane startede U11A mod et talstærkt Blackhawks, der allerede fra første fløjt havde retning mod Flyers målet. Men selvom Frederikshavn førte an i kampen, fik Flyers for første gang hele 3 mål i samme kamp. Andreas Skou stod for alle tre mål med 2 assist’s fra Marcus Johansen. Kampen endte desværre 3-23 til Frederikshavn. Men selvom kampens resultat ikke kunne fejres, skulle der fejres alligevel, for Marcus fyldte 10 år, hvilket blev fejret med hele familien, holdet og en masse kagemand efter kampen. Stort tillykke herfra!

Efterfølgende var det Dame Liga mod Frederikshavn. Denne kamp indeholdte rig mulighed for at kigge på over- og undertalsspil, da der var hele 8 udvisninger – 4 til hvert hold. Dog var det Frederikshavn, der formåede at udnytte det til deres fordel og fik i løbet af kampen hele 15 mål. Flyers fik dog 2 mål leveret af Julie Damsgaard og Jenna Vaajakari. Samlet stilling blev 2-15.

Sidst på hjemmebane var Dame 1. Div. igen mod et Frederikshavner hold. Også denne gang havde Frederikshavn hurtig retning mod målet og på trods af en kæmpe indsats fra Flyers, der kæmpede med alt hvad de kunne helt til sidste fløjt endte kampen 0-12.

Herrerne i 2. Div. var draget mod Sæby. Kampen var præet af god intensitet og fysisk fight. 1. periode ender med en lille føring til Sæby på 1-0. Det virkede som om Flyers ikke var helt klar og stod på hælene. 2. periode endte 1-1 og der var dermed lagt op til en spændende 3. periode. Flyers’ mål i 2. periode blev sat ind af Patrick på et meget sikkert og veludført straffe. Desværre overskyggede en træls episode i 3. periode kampens afslutning, hvor to spillere fra hver side så rødt. Efterfølgende er den involverede spiller fra Sæby floorball blevet ekskluderet fra Sæby floorball klub, pga. foregående episoder af lignende karakter. Aalborg Flyers bifalder beslutningen og takker Sæby floorball for at være med til at fjerne brodne kar i dansk floorball. Kampen endte 6-3 til Sæby.

Der hvor Flyers virkelig vandt og kunne glæde sig var til lørdagens frivillighedsarrangement, hvor en gruppe på 10 personer var på den store udebane til to håndboldkampe i Gigantium. Der blev solgt pølser, brød, slik, sodavand og øl til den helt store guldmedalje. Der var en fest bag kasserne selv midt i kaosset med 4.732 tilskuer. Og ved vejs ende blev det kun bedre at vide Danmark havde vundet. Stor tak til de frivillige og Bestyrelsen ser frem til ligende arrangementer med endnu flere fra klubben, så vi kan stå sammen og tjene til klubbens bedste.

Den kommende uge byder på:
Hjemmebanekamp torsdag d. 31/10 kl. 18.00 hvor Dame Liga møder AaB
Hjemmebanekamp torsdag d. 31/10 kl. 20.30 hvor Herrene i 3. Div Nord, Kreds 1 spiller mod Sindal
– Dette betyder at træning for Herrene er aflyst denne dag.

Udebane stævne lørdag d. 2/11 ca. kl. 9.00-12.00 er der KidzLiga stævne i Frederikshavn
Udebanekamp lørdag d. 2/11 kl. 11.00 hvor Dame 1. Div. skal til Strandby