Sidste kampe inden jul

Home/Klubben/Sidste kampe inden jul

Sidste kampe inden jul

De sidste kampe inden jul er nu spillet. Det har stået på 2 kampe for herrerne i 2. div., et kidzliga stævne og en damekamp for 1. div.

Herrerne spillede mod Grindsted og Frederikshavn. Det var kampe, der var fulde af energi, høj fart, et par udvisninger, en masse mål og gode redninger. Kampen mod Grindsted endte med en fantastisk sejr på 7-3 på hjemmebane med et talstærkt fremmøde på sidelinjen. Desværre tog Frederikshavn sejren med resultatet 5-4 i herrernes sidste kamp før jul.

KidzLiga i Sindal var en fornøjelse for de mange deltagere. Fra Flyers var der omkring 22 børn med. På trods af voldsomme slag, der gik ud over et par Flyers spillere, var humøret højt, og der var fine medaljer til alle. Tak til alle, der kom og bakkede op.

Damerne i 1. div. var taget til Frederikshavn og kæmpede en kamp med rigtig mange gode pasninger og skud på mål. I 2. periode kom Flyers på måltavlen og fik nogle gode mål ind. Desværre var det kun to gode perioder fra Flyers og Frederikshavn fik overtaget i 3. periode og kampen endte 10-4 til Frederikshavn.

Kort resume fra bestyrelsesmødet d. 9/12:

Datoen for sommerafslutningen blev også allerede fastsat til at blive den 16. maj 2020. Det fulde referat kan findes på hjemmesiden, under fanen medlemsider –> mødereferater. Ret henvendelse til bestyrelsen for at få koden.

Den sidste uge før jul tager snart form, hvor holdene mødes til de sidste træninger. Dog ses vi igen til “mens vi venter nytårs floorball” d. 31/12 kl. 10.00-13.00 til en tunering blandet mellem alle fremmødte. Alle er velkommen. Kom gerne i god tid, så holdene kan blive lavet hurtigt og tuneringen kan starte til tiden. Tilmelding til efterfølgende frokost kræver en betaling på 25 kr. til nr. 41 67 70 00 senest d. 28/12.
Begivenheden findes også i app’en MinForening, hvor der kan læses mere.

Flyers starter op igen d. 2/1 2020. Vi ser frem til at se jer alle igen.

Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår, når vi når dertil :)