Nyheder

Home/Nyheder/

Nyt fra bestyrelsen – Corona opdatering

Floorball Danmark har udgivet nye/flere retningslinjer, hvilket betyder nogle ændringer i Flyers. Tirsdag d. 27/10 og Torsdag d. 29/10 er træningen aflyst for alle hold. I denne uge vil Peter Wulff og Jonas Kjær udarbejde klare retningslinjer specifikt for Flyers, og der vil være træner/ledermøde søndag den 1., så de kan blive orienteret grundigt. Retningslinjerne vil ligeledes blive sendt ud til alle i klubben, så vi fra næste uge kan afholde træning på en forsvarlig måde jf. alle retningslinjerne. Kort kan det nævnes nogle punkter meldt ud fra Floorball Danmark den 26. oktober: Foreningsidræt har stor værdi, men det skal stadig være forsvarligt. Forsamlingsforbud er nedjusteret til 10 Børn og unge op til 21 år er dispenseret for forsamlingsforbuddet – kan samles op til 50 inkl. eventuelt ansvarlige personer over 21 år. Der er krav om mundbind på alle idrætsanlæg, når du ankommer, opholder og forlader hallen. Dog ikke under selve idrætsaktiviteten. Børne og ungdomsfloorball – op til og med 21 år Ungdomsturneringer (U11-U18) vil fortsætte med at blive afviklet. Det er muligt med siddende tilskuere til kampe efter de retningslinjer, der allerede gælder Træning kan fortsætte med op til 50 personer inkl. træner. Forældre der er tilskuere, skal være siddende og overholde afstandskrav Voksen floorball Turneringen er sat på pause og kampene er udsat Træning Det er tilladt at sektionere hallen, således der er flere grupper á 10 personer til stede i/på den samme idrætsfacilitet NB!! Sikre tilstrækkelig afstand – mindst 2 meter mellem hver bane. Tydelig markering. Den samme træner må ikke undervise i begge sektioner Grupperne må aldrig blandes med hinanden og de skal have være sin indgang/udgang   FLYERS er her stadig og vi giver ikke op. Så hold fanen højt

4 ugers senior Turnerings stop

Kære alle. Efter regeringens udmelding i fredags, er der sket følgende https://floorball.dk/alle-senior-raekker-saettes-paa-ufrivillig-pause-fra-paa-mandag-d-26-oktober/ Vi i Aalborg Flyers bestyrelse, bakker selvfølgelig op om de skærpede tiltag der er lavet, for at komme denne virus til livs. Vi er blevet opfordret af DGI/DIF til at tænke ud af boksen mht fastholdelse af en form for træning. DGI/DIF udsender retningslinjer for træning mandag d. 26. okt, vi vil sammen med trænerne i klubben forsøge at lave træningspas, der kan opretholde de retningslinjer der måtte komme, således at der kan trænes i sociale bobler på 10 personer. Juniortræning fortsætter uændret. På bestyrelsens vegne Peter Wulff, Formand Aalborg Flyers Floorball Club.  

Kort nyt fra bestyrelsen – 5. okt. 2020

Der blev afholdt bestyrelsesmøde mandag d. 5. okt., hvor følgende er et udpluk derfra. Relateret til Covid-19 så er det vigtigt at vi stadig overholder retningslinjerne. Særligt omkring hjemmebanekampe er det vigtigt, at de hold, der kommer efter den igangværende kamp, venter udenfor. Dette er nødvendigt for at der kan blive sprittet af. Derudover skal alle spillere huske, at man kun spiller med på et hold pr. træningsdag. Der kan søges en masse fonde for tiden. Så hvis du som medlem af Flyers har nogle tanker om ting, vi mangler eller noget, der kan gøre det endnu bedre at være i Flyers, så skriv til Ole Lentz (ole@aalborgflyers.dk), så vi kan brainstorm sammen. Der er trænerkursus den 14. nov. i Tornhøj Hallen, og der er også mulighed for at få prøvet det af f.eks. på U5 eller U9, hvor der mangler trænere. Så kom frisk. Skriv til kontakt@aalborgflyers.dk og få info om tilmelding. Floorball Danmark har meldt ud om et øget fokus på sprogbrug til dommere i kampene. Flyers bakker selvfølgelig op om et godt og ordentlig sprogbrug til dommerne, hvilket både gælder for spillere, forældre, trænere og andre gæster ifm. floorballkampe. Det samlede referat kan læses på hjemmesiden under fanen 'medlemssider'. Er man interesseret kan man få koden ved at skrive til niss@aalborgflyer.dk   I den kommende weekend er det kun herre 2. div, der skal spille kamp. Denne gang er det i AaB. Det sker kl. 14.30.