Nyheder

Home/Nyheder/

Nyt fra bestyrelsen d. 7. maj 21

Bestyrelsen har holdt møde for at finde den foreløbige plan. Dette er hvad der er bestemt på nuværende tidspunkt. Der er kommet nye retningslinjer som opfølgning på reglerne udgivet forud for den 6. maj. Floorball er kategoriseret som kontaktsport, hvilket betyder spillere fra 18-69 år ikke må spille indendørs floorball foreløbig, med mindre træningen kun består af øvelser uden nogen form for fysisk kontakt. I den forbindelse er det besluttet, at seniorhold stadig træner udendørs. Træningstiderne ser således ud: Tirsdag og torsdag indendørs i hallen: U7/U9 kl. 16.30-17.45 U11 kl. 17.45-19.00 Tirsdag udendørs: Damehold kl. 18.00-19.30 Torsdag udendørs: Senior (herre 2. div/3. div, torsdagsklubben, motion) kl. 18.00-19.30 Medlemmer skal være obs. på at man kan blive påbudt at vise corona-pas og der vil blive foretaget stikprøver. Det forventes at medlemmerne har sat sig ind i reglerne for floorball med nuværende restriktioner. Næste møde for bestyrelsen vil være den 17. maj kl. 19.00, hvor der igen vil blive snakket om træning før sommerferien, samt hold og træningstider til den nye sæson vil komme endnu mere på plads.

Nyt fra bestyrelsesmøde d. 21. april 2021

Der blev afholdt bestyrelsesmøde onsdag d. 21. april, hvor følgende er et udpluk derfra. Aalborg Flyers er ved at være godt i gang igen. I den seneste tid har flere hold haft træning udenfor, og det er skønt at se så mange til træningerne på trods af vejret. Fra og med tirsdag den 27. april vil juniorholdende træne indenfor i hallen. Seniorhold og motionshold vil fortsat have træning udenfor. Når der forhåbentlig kommer nye opdateringer omkring den 6. maj, vil bestyrelsen kigge på træningstider og hold igen og ligge en ny plan. Ift. indendørs træning for juniorspillerne i den kommen uge, er det bl.a. vigtig at rette opmærksomheden mod følgende: For børn og unge til og med 17 år, er der et forsamlingsloft på 25 personer inkl. nødvendige trænere og ledere for afholdes af træningen. Omklædningsrummene holdes forsat lukket, hvilket betyder spillerne skal have klædt om hjemmefra. Der er ikke adgang til hallen for tilskuere medmindre det er nødvendigt for barnet. Flyers overholder gældende retningslinjer, hvilket det ligeledes forventes af alle medlemmer og besøgende i Flyers. Læs nærmere: https://floorball.dk/corona/de-generelle-retningslinjer-for-indendoers-floorball/ Klubben opfordre kraftigt til, at man bliver testet for covid-19 en gang om ugen, hvis man vil være med i træningen. Dette gælder både hold, der træner indendørs og udendørs. Spillere, der ikke har betalt sæson-kontingent i efteråret 2020, skal betale “corona-kontingent”, der er opgivet på klubbens hjemmeside under fanen 'information'. Der er stadig 3 gratis prøvetræninger for nye spillere inden man skal betale kontingent. Flyers anvender MinForening, hvilket findes både som app og hjemmeside, hvor det er vigtigt den enkelte spillere angiver om man kommer til træningen. Dette kan have betydning for deltagerantallet og planlægningen af træningen. Nedenstående træningstider er derfor kun gældende indtil, der

 Stort tillykke til Mikkel!  Mikkel er udtaget til Special Olympics holdet, der skal repræsentere Danmark i Special Olympics World Winter Games, der afholdes i Kazan, Rusland i Januar 2022. Der deltager ca. 2000 atleter i World Winter Games, fordelt på hele 108 nationer, ligesom ca. 3.000 frivillige bakker op om legene. Special Olympics legenes primære formål er at skabe accept og inklusion via sport, frivillighed, undervisning og sundhed. I kan læse mere om vinter legene her: https://www.specialolympics.org/.../world-winter-games... Giv Mikkel et kæmpe  - han får uden tvivl en oplevelse for livet!