Nyheder

Home/Nyheder/

Det bliver så godt!

Den nye sæson er på vej! Alle senior og motionshold starter på tirsdag d. 4. august og torsdagsklubben d. 6. august. Alle juniorhold starter ugen efter skolestart, hvor første træning er tirsdag d. 18. august kl. 16.00. Det gælder for alle juniore U5, U7, U9 og U11A. Et nyt tiltag i år er tirsdags teenklubben, hvor alle mellem 12-16 år er velkommen. Så kender du én teenager, som trænger til at få corona kroppen rørt, så send ham eller hende en tur til Tornhøj Idrætscenter ,Tornhøjvej 1. Husk indendørssko og drikkedunk. Klubben har stave og briller til udlån. Kontakt evt. formand Peter Wulff på; kontakt@aalborgflyers.dk og få mere information. Vel mødt til en ny sæson hos Aalborg Flyers Floorball Club - Danmarks ældste registret Floorball Club AALBORG FLYERS - MER END BARE FLOORBALL

Tilmelding til floorball sommerskole

Så skete det. Tilmelding til floorball sommerskole d. 27.-29. juli er åbnet. Det bliver en fantastisk oplevelse med garanti for fart på banen og sjov sammen med en masse andre børn og unge i alderen 6-17 år samt nogle kompetente trænere fra AaB Floorball og Aalborg Flyers Floorball Club. Det kommer til at foregå i Tornhøj Idrætscenter fra 9-14 og vil være rettet mod børn og unge, der både er begyndere og mere øvede floorballspillere. Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding, hvilket kan ske via dette link. Her kan der også læses mere relateret til ankomst/afhentning, mad, og andet praktisk info. Vi ser frem til nogle festlige dage med floorball på programmet og rigtig god stemning sammen med jer.

Floorball Sommerskole

Kalder alle børn og unge i alderen 6-17 år og deres forældre - gode nyheder i vente! Aalborg Kommune har bevilget midler til at afholde en floorball sommerskole, hvilket vil være fra mandag til onsdag i uge 31 (27.-29. juli) fra kl. 9-14 alle 3 dage. Det helt særlige er, at det vil være gratis at deltage. I den kommende uge vil der komme mere information relateret til bl.a. tilmelding, antal pladser m.m., men sæt allerede kryds i kalenderen nu og hold øje med opdateringer. Joans Kjær Nielsen er personen i spidsen og kan kontaktes på tlf.: 41 43 72 47.