Nyheder

Home/Nyheder/

Skidt uge for Aalborg Flyers

Aalborg Flyers Floorball Club deltog i denne uge med 4 hold i ligeså mange kampe i Danmarksturneringen. U13 indledte festlighederne med en udekamp mod Fr. havn Blackhawks, som er et de bedste hold i rækken. Et godt kæmpende U13 hold tabte kampen med 11-5, men viste igen tegn på, at forskellen på top og bund måske ikke så stor, som tidligere. Herre 2 fulgte op torsdag aften på hjemmebane mod klassens nye dreng, Grindsted & Uggerhalne IF. Efter en tæt og jævnbyrdig kunne gæsterne fra Grindsted trække sig sejrrigt ud af kampen med en 5-4 sejr. Kampens helt stor profil var Grindsteds Steffen Jensen, som lavede 4 mål og dermed gjorde det onde ved sin tidligere klub. Herre 2 fastholder dog stadig 3. pladsen i 2. Division. Søndag eftermiddag blev der spillet to lokalopgør i Tornhøj Idrætscenter, da Dame 1 og Herre 4 bød velkommen til AaB Floorball. Dame 1 lagde fra land mod de formodede guldfavoritter, AaB Floorball. Damerne leverede en flot præstation og kæmpede ligeså flot, men måtte se sig slået med 12-2. Det sidste hold der var i aktion var Herre 4 der tog imod AaB Floorball 3. Herre 4 kæmpede kampen igennem, men måtte se sig slået med 9-7 af AaB Floorball 3. I den kommende uge skal Dame 1 i aktion to gange mod henholdsvis Hjørring Hawks og Århus FK. Kort oversigt herunder. D. 21/2 - Hjørring Hawks - Aalborg Flyers (Dame 1 - Mellemspil) D. 23/2 - Aalborg Flyers - Århus FK (Dame 1 - Mellemspil)

Kim Egebjerg ny assistent for Dame 1

Den tidligere Hjørring Hawks, FC Outlaws, Fr. havn Bulldogs, Brønderslev Hot Shots og Hirtshals New Vikings spiller Kim Egebjerg tiltræder, som ny assistent for Aalborg Flyers Floorball Clubs Dame 1 hold.Kim Egebjerg har en lang karriere bag sig både som spiller og træner. Det er blevet til mere end 150 kampe, som aktiv i mere end 5 forskellige klubber, mens han også har bestredet cheftrænerrollen for en række ungdomshold i det nordjyske. Det er derfor en rutineret herre der tiltræder, som ny assistent for Casper Christensen på Dame 1 - Den nye duo får debut nu på søndag, hvor AaB Floorball kommer på besøg i Tornhøj Idrætscenter.Den nu tidligere assistent, Mike Grunnet, har valgt at søge nye udfordringer i AaB Floorball, hvor han allerede har spillet sine første kampe for AaBs 1. hold i 1. Division. Bestyrelsen i Aalborg Flyers Floorball Club vil gerne takke Mike for hans store indsats for Dame 1 og hans mangeårige virke i Aalborg Flyers Floorball Club.

Herre 2 fastholder topplacering – Dame 1 med vigtig sejr

Aalborg Flyers Floorball Club har i denne uge haft 4 hold i aktion og spillet i alt 5 kampe. Både herrer, damer og ungdomsholdene har været i aktion - Det er der kommet 2 sejre og 3 nederlag ud af. Dame 1 spillede to kampe i løbet af ugen der er gået. Først på udebane mod Herning Pirates, hvor damerne efter en solid præstation kunne vende snuden hjem med en sejr på 3-1. En sejr der bringer Dame 1 helt ind i kampen om 4. pladsen i rækken - En 4. plads der giver adgang til slutspillet. Søndag middag fik Dame 1 besøg af Fr. havn Blackhawks i Tornhøj Idrætscenter. Frederikshavn Blackhawks har igennem mange år været en del af toppen på damesiden i dansk floorball, hvorfor der ventede Dame 1 en meget svær opgave. Dame 1 kom godt fra start og gav Frederikshavn Blackhawks kamp til stregen i de første 20 minutter - Gæsterne gik dog til pause med en føring på 2-0. I 2. periode satte gæsterne tempoet op og Dame 1 fik det meget svært med, at følge med. Dina Futtrup Sørensen reducerede til 9-1 i en periode gæsterne vandt med samme cifre. I 3. periode kom Dame 1 bedre med og begrænsede nederlaget til 14-2 - Louise Niss Larsen lavede Dame 1s andet mål. Dame 1 kæmpede det bedste de havde lært gennem hele kampen, men stod i dagens anledning overfor et af de bedste damehold i landet. I stillingen fastholder Dame 1 4. pladsen i rækken qua bedre indbyrdes regnskab i forhold til Herning Pirates. Dame 2 gæstede Frederikshavn lørdag eftermiddag, hvor de mødte Fr. havn Blackhawks 2. Der er ikke mere end en uge siden de to hold sidst