Sponsorer

Home/Sponsorer

Aalborg Flyers Floorball Club er Danmarks ældste floorball klub med over 135 medlemmer og et netværk, der strækker sig ud til hele Nordjylland. Klubben har på nuværende tidspunkt 4 hold tilmeldt i Danmarksturneringen samt en række ungdomshold, der spiller stævner, hvor kampene primært spilles i Nordjylland, men der er dog også ture længere ned i landet. Aalborg Flyers Floorball Club har i de seneste mange år været inde i en god udvikling rent medlems mæssigt, men i særdeleshed også i forhold til de antal hænder, der hjælper til rundt omkring klubben.

Aalborg Flyers Floorball Club er et særdeles attraktivt produkt for både nye og nuværende sponsorer. Jeres firma kan blive præsenteret på mange forskellige måder i Aalborg Flyers Floorball Club – For mere information kontakt enten Peter Wulff eller Ole Lentz (Kontaktinformationer kan findes længere nede på siden).

Aalborg Flyers Floorball Club støttes af:

gardinkonsuleten

 

LE chef

MAXARs

sportigan_logo

 

 

Sponsor for Veteran floorball i Aalborg Flyers Floorball Club.

 

 

Kontakt Aalborg Flyers Floorball Club for yderligere informationer omkring det, at være sponsor for Danmarks ældste og måske hurtigst voksende floorballklub.

Peter Wulff
Tlf.: 40 55 53 04
E-mail: peterwulff@aalborgflyers.dk

Ole Lentz
Tlf.: 40 55 04 40
E-mail: ole@aalborgflyers.dk