Sponsorer

Home/Sponsorer

Aalborg Flyers Floorball Club er Danmarks ældste floorballklub med over 75 medlemmer og et netværk, der strækker sig ud til hele Nordjylland. Klubben har på nuværende tidspunkt 5 hold tilmeldt i Danmarksturneringen samt en række ungdomshold, der spiller stævner, hvor kampene primært spilles i Nordjylland, men der er dog også ture længere ned i landet. Aalborg Flyers Floorball Club har i de seneste mange år været inde i en god udvikling rent medlemsmæssigt, men i særdeleshed også i forhold til de antal hænder, der hjælper til rundt omkring klubben.

Aalborg Flyers Floorball Club er et særdeles attraktivt produkt for både nye og nuværende sponsorer. Jeres firma kan blive præsenteret på mange forskellige måder i Aalborg Flyers Floorball Club – For mere information kontakt enten Peter Wulff eller Ole Lentz (Kontaktinformationer kan findes længere nede på siden).

Aalborg Flyers Floorball Club støttes af:

gardinkonsuleten

Gug Byg

LE chef

MAXARs

SIRUP-logo_web-1

sportigan_logo

 

Kontakt Aalborg Flyers Floorball Club for yderligere informationer omkring det, at være sponsor for Danmarks ældste og måske hurtigst voksende floorballklub.

Peter Wulff
Tlf.: 40 55 53 04
E-mail: peterwulff@aalborgflyers.dk

Ole Lentz
Tlf.: 40 55 04 40
E-mail: ole@aalborgflyers.dk