Den sidste weekend i januar 2018 blev en rigtig god en af slagsen, set med Flyers øjne. Weekenden blev spillemæssigt  ødelagt for Flyers 3, da Trekroner tidligt i denne uge trak deres hold i 2. division, det betød at Flyers 3, måtte se 3 gode point flyve, og kampen lørdag var aflyst for dem. Hold trækningen var gode nyheder for Flyers 2, som listede lidt op i tabellen,  netop Flyers 2 startede weekenden med at drage til en lille flække i Himmerland, lidt nord for Hobro, hvor Valsgaards Vikings huserer. Flyers 2 var ramt på skader og sygdom, og havde været en tur på U15 holdet for at låne Christoffer Wulff til at vogte buret.

1.periode var en rodet affære hvor Flyers 2 lige skulle have styr på de nye sammensætninger i kæderne, og mangel af en back i den ene kæde, perioden blev dog vundet 1-2. Flotte mål af Stefan Ebdrup og Mr onehand Herning(Kasper Møllerup)

I 2. periode fik Mike Kofoed, som vikarierende holdleder bedre styr på tropperne og udskiftningerne, som følge af et solidt pres kunne Martin Stasinka udbygge føringen 1-3, Jonas Krogh Jensen viste vejen for holdet med et flot trækskud mål til 1-4,

I 3. periode skiftede Herning sin stav til den buede, for nu skulle der for alvor ske noget, men det var igen Martin Stasinka som kunne sætte bolden ind bag en forgæves sprællende Viking i buret til 1-5. På dagen indkaldt Morten Broe ville deltage i løjerne, desværre for Flyers 2 i eget net, i mellem benene på den unge keeper i eget bur, den unge keeper var kampen igennem en sikker sidste skanse for Flyer 2, og tog flere oplagte 100% chancer. Morten Broe fik chancen for at gøre skaden god igen, da Flyers 2 fik tilkendt et straffe, desværre for Hr. Broe var stolpen i vejen. Flyers lukkede og slukkede kampen med mål 6-2 af Simon Agersnap og 7-2 af Mr. onehand Herning med den buede.

Hjemme i Tornhøjhallen tog 1. div damer imod Strandby Tornadoes, som til dagen havde været en tur på u13 holdet for at hente Malou Christensen til at passe buret, Chef træner Casper Christensen havde lavet en forhåndsaftale med Strandby, så Malou kunne deltage, da hun mangler et år før hun kan spille på 1. div damer. 5 min før tid trak Strandby desværre aftalen tilbage og nu var gode råd dyre, et hurtig øråd mellem anfører Majke og Casper, tog de hurtig den beslutning at Malou’s mor Salli Christensen ivrig Flyers motionist og U13 træner, måtte ned fra dommerbordet og bytte plads med Louise TP, der så skiftede til målmandstøj og Malous hjelm, så kunne vi endelig komme igang….

1.periode kom Flyers damer ud med føn og klem, specielt Camilla Nielsen virkede som om at hun lige ville fortælle, Strandby,at man ikke bryder aftaler med Flyers, 3 mål fra hendes hånd i 1. periode.

2.periode blev en taktisk affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage uden de store åbne chancer til nogen af holdene, dog lykkedes det Strandby at få prikket en enkel ind bag Louise TP.

3.periode satte Majke en stopper for Strandby’s optimisme på en stensikker scoring efter en fri slags kombination, dette rystede dog ikke Strandby som slog igen med deres andet mål i kampen. Camilla Nielsen var ikke færdig med at lave mål denne lørdag eftermiddag og lukkede og slukkede således kampen til 5-2

 

Søndag kl 10.00 var det så U11 holdets tur til at stille til kamp, hjemme i Tornhøjhallen tog de imod Frederikhavn Blackhawks. Til dagens kamp havde Flyers hele 3 kæder til rådighed, Flyers og AaB Floorball er i hold samarbejde i denne række i år, holdet begynder at kende hinanden bedre og bedre, Lucas Jensen som er keeper for Flyers, var til dagen kamp taget ud af målet, da Malthe Nymark var tilbage efter endt operation og genoptræning.

1.periode blev en velspillet en af slagsen, hvor Flyers/AaB lige skulle vækkes af et tidligt mål (1.58) til gæsterne, men heldigvis vågnede Flyers/AaB til dåd, og med 4 mål i perioden kunne vi gå til pause.

2.periode var Flyers/AaB spillerne mætte og tilfredse med bedrifterne i 1. periode og lukkede således gæsterne ind i kampen, og en ellers velspillende Nymark i kassen, kunne se sig passeret 3 gange, så 4-4 efter 2.periode

3.periode var Flyers/AaB på tæerne fra start og alt det vi øver midt i ugen begyndte at give de unge mennesker mening, løbemønstre og pasninger sad lige i skabet og perioden blev vundet 4-0, alle spillere var så heldige at der blev udbetalt sejrsbonus i form af slush ice fra cafeen, holdet siger tak til Malthe Nymarks mor for den flotte bonus.

 

Kl 11.30 var det U13’s tur til at spille kamp i Tornhøjhallen, her var det Hjørring Hawks som stillede op til kamp. Flyers stillede til kamp med 1 keeper og 2 hele kæder.

1.periode var igang med godt spil fra begge sider, så vi skulle helt hen til det 10. minut før der kom mål i hallen, det blev Marcus Christensen der åbnede ballet, Hjørring fik hurtig bragt balance i tingene og vi kunne gå til pause helt lige.

2.periode var 2 min gammel da Mikkel Hessellund måtte se sig passeret for anden gang i kampen, men herefter stod der Flyers på det hele, 2-2 ved Samuel Milton, 3-2, 4-2 og 6-2 ved Sebastian Toft, 5-2  ved Marcus Christensen flot at vende 1-2 til 6-2.

3.periode var kun 1 minut gammel da Marcus Christensen med flotte snævre driblinger satte bolden ind i bag en undrende Hjørring keeper, mon ikke træner Jonas Krogh Jensen var glad for at Marcus havde valgt at komme til kampen, selvom der stod barnedåb i familien, på søndagens program, Oliver Kvik sluttede sig til målscorerene med en enkelt pind

Alt i alt en dejlig weekend for Aalborg Flyer……….

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.