Søndag 27. november 2016 startede Aalborg Flyers U11 festen op med en medrivende kamp, da Frederikshavn Blackhawks, et af top holdene i rækken, gæstede Tornhøj Idrætscenter.

Med resultatet i Frederikshavn i mente (12-4) gik Flyers spillerne ind til kampen klar, start, parate. Efter 20 sekunder kunne anfører Thor Kiis sætte dagens første kasse i nettet. Desværre holdte føringen kun 3 min, så var der udlignet. Her var det så, at Jacob Vernersen valgte at træde ind på scenen, med et af dagens mange mål, et rigtig flot frislagsmål, men igen måtte Flyers se sig hentet.

Aleksander Romberg ville ikke gå til periodepausen med et uafgjort resultat, så han tog sagen i egen hånd og løb fra alt og alle, for at lægge bolden stille og roligt ind bag Blackhawks målmanden, så roligt, at jeg tror det kom bag på ham selv, for dommer Kim Egebjerg, måtte oplyse den unge mand, at den var god nok, den var inde bag målmanden.

  1. periode blev brugt på indianer floorball flyers style, som i starten af perioden gav mest udbytte for Flyers. Thor Kiis og Marcus Christensen viste eksempler på deres gode egenskaber inden for floorball, godt hjulpet på vej af Isac Milton. I en periode lykkedes det endda at komme foran med 3 mål. Dette var dog en sovepude for flyers, derfor endte perioden 4-4, stadig med flyers foran med et enkelt mål.
  2. periode var flyers spillerne på hælene og satte det hele over styr, og kunne pludselig se sejren glide ud af hænderne, med 2 min tilbage af kampen var flyers så bagud 8-10. Her valgte Marcus Christensen, så i en ellers fair spillet kamp, at trække dagens anden udvisning til flyers. Trænerteamet havde brugt deres time out, så nu var det op til de 4 spillere tilbage på banen, at løse opgaven og begrænse det nært forestående nederlag. Meeeen Blackhawks forsvaret glemte at spille de sidste minutter. Den gave tog Thor Kiis imod og med 2 mål i undertal lykkedes det for flyers at redde lidt af æren og sætte 1 point ind på kontoen.

Flyers U11 holdet begynder at tage sin rette form, med et rent pige back par, Laura Lentz og Sarah Sølling samt Jacob Vernersen og Freja Kiis som det andet par. Vi fra trænerteamet ser fremgang i spillet og ikke mindst forståelse af spillet, hver gang de unge mennesker spiller. Det er en fornøjelse at være en del af et hold hvor alle kæmper med alt det de har og er ivrige for at komme til at spille, men den største glæde er nok alle de smil og grin vi møder både til træning og kamp. Her er der virkeligt tale om ”at tabe og vinde med samme sind”.

Bliv endelig ved med det…….

Vi ses tirsdag

Jonas og Peter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.