KidzLiga (7-9 år)

Aalborg Flyers har et hold for børn, der er 7-9 år.
Omkring alderen der dækker U7-U11 kan der søges forskellige dispensationer til de forskellige hold, hvilket træneren afgøre vurderet ud fra niveau.

Børnene har mulighed for at “træne”, hvor fokus dog er, at de skal have det sjovt, samt de kan også komme med til stævner og spille kampe.

KidzLiga – floorballstævner for børn
I stedet for et traditionelt kampprogram, arrangeres der stævner med flere kampe på en dag. Det kaldes KidzLiga, og det er for alle i aldersgruppen 5-9 år, der gerne vil ud at have det sjovt med floorballkampe!

Medaljer til alle
Her er der ingen vindere eller tabere. Til gengæld er det sjovt, intensivt, fair og rummeligt at spille floorball i KidzLiga’en. Stævnerne foregår på børnenes præmisser, og alle deltagere får en medalje ved hvert stævne.

Floorball Danmark inviterer
Der afholdes regionale KidzLiga stævner minimum fem gange om året. Der spilles på små baner, så det kræver ikke et stort hold for at stille op. Ofte vil det være 3 mod 3. Stævnerne arrangeres af Floorball Danmark i samarbejde med lokale idrætsforeninger.

Læs mere om KidzLiga’en her.


U9 turneringen afvikles i samarbejde med Floorball netværk Nordjylland. Her er det et hold med en målmand i udstyr, og der spilles på 15×30 m bane og målene er reducerede i størrelsen.

Træningstider:

Tirsdag: 16:00 – 17:30
Torsdag: 16.00 – 17.00
Begge træninger foregår i hallen

Træner:
Louise Niss Larsen
e-mail: niss@aalborgflyers.dk

Andreas Sørensen

Kontaktperson:
Kontakt Louise eller
Formanden Peter Wulff
Tlf.: 40 55 53 04
e-mail: peterwulff@aalborgflyers.dk