Aalborg Flyers har søndag d. 26.01 deltaget i årets første U9 stævne, der foregik i Frederikshavn, hvor hele 20 Flyers spillere deltog i løjerne – 5 Flyers piger og et par drenge supplererede de 2 Valsgaard Vikings spillere i et holdfællesskab. Det skal gerne udmønte sig i, at vi til årets Landsstævne i Frederikshavn kan stille med et rent U11 hold af piger. For pigernes vedkommende, må man sige, at det blev noget af en ilddåb mod Blackhawks, hvor pigerne lige skulle finde hinanden i første periode. Desværre tabte de kampen. I anden kamp for Flyers/Valsgaard ventede Sindal Dragons. Her var det tydeligt, at cheftræner Flemming Jensen havde fået styr på alles navne og positioner og kampen endte med en sejr til Flyers/Valsgaard.

Flyers drengehold startede med at spille en meget tæt kamp mod Sindal Dragons. Første periode bar præg af en tilvendningsperiode fra stor bane til mellem bane, inden Flyers rigtig kom ind i kampen. Herefter skiftede holdene til at have føringen, men til sidst kunne Flyers trække sig sejrrigt ud af første kamp. Anden kamp for Flyers var mod Blackhawks. Det virkede som om, at drengene lige skulle markere sig over for Blackhawks holdet. ‘Sådan skal I ikke behandle vores piger‘- var udtrykket og udstrålingen fra Flyers holdet, og kampen blev vundet og så blev det sat på plads.

Sidste kamp var så Flyers mod Flyers/Valsgaard. Flyers gav debut til Thorminatoren på mål. Kampen bølgede frem og tilbage og Flyers kom planmæssigt foran, men pigerne havde smagt sejrens sødme, og kunne gå til pause med en 2-1 føring. Anden periode blev målfattig, med en enkelt scoring. Man kunne tydeligt se, at det var børn, der træner sammen. Det enkelte mål endte bag en ellers velspillende Rebekka. Dagens vigtigste kamp endte 2-2.
Alle spillere og forældre havde en super formiddag, hvor Jonas og far John havde været tidligt oppe for at bage fødselsdagskage til spillere, trænere og forældre. Stort tillykke herfra til Jonas med dagen.

Derudover var Herrene i 3. div Nord kreds 1 også på banen lørdag d. 25.01 i Sindal. Med 8 spillere på banene og en stærk stående målmand af Mikkel Hessellund, var det noget af en større opgave for Flyers, hvor ingen kunne klage over for lidt spilletid. Efter bare 1 min. var bolden i mål og i den rigtige ende. Marcus Christensen stod for målet med assist fra Peter Østergaard. Kampen bølgede frem og tilbage med skud på mål i begge ender. Det var en super indsats af alle og især af Mikkel i målet, men alligevel tog Sindal sejren hjem efter en hård 3. periode, hvor kondien allerede var taget hjem og trætheden blev skiftet ind. Kampen ender 8-4, hvor de resterende mål blev lavet af Brian Brandt, Peter og Marcus med assist fra Peter igen.

Tirsdag d. 21.01 var det Herrene i 3. div Nord kreds 2 mod Grindsted-Uggerhalne på udebane. Her var Flyers virkelig i humør til en masse mål. Dog skulle de hen til 2. periode, før der kom mål fra Flyers og så fløj målene ind i en lind strøm, hvor Grindsted-Uggerhalne kom til kort. Kampen endte 4-9. Målene og assist blev leveret af:
Jonathan Bruun – 2 mål og 1 assist
Martin Kristoffersen – 3 mål og 1 assist
Marcus Christensen – 2 mål
Lars Abildtoft – 1 mål og 1 assist
Jonas Nielsen – 1 mål og 1 assist

 

I denne ude er der igen flere kampe på programmet:
Tirsdag d. 28.01 kl. 19.15 spiller Damerne i 1. div på udebane mod Grindsted & U IF
Lørdag d. 01.02
* kl. 14.00 spiller Herrene i 2. div på hjemmebane mod Sæby Floorball
* kl. 16.00 spiller Herrene i 3. div Nord kreds 2 på hjemmebane mod Allstars Floorball Pandrup

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.