Så er der endelig gode nyheder for alle hold. Bestyrelsen har været samlet for at skabe overblik over træningstider for den nuværende sæson. Vi gælder os til at se endnu flere Flyers-folk i hallen igen fra på tirsdag af. Læs mere her:

Træningstider for sæson 20/21

Alle aldersgrupper og dermed alle hold må igen træne i hallen og gymnastiksalen fra tirsdag den 25. maj. Kontaktsport er blevet tilladt for alle aldersgrupper. Der gælder et forsamlingsforbud på 50 personer. Både udøvere, trænere, dommere mv. tæller med i det samlede antal. Omklædningsrum er stadig lukket, hvilket betyder man skal være omklædt hjemmefra.

Forældre eller andre personer skal bære mundbind, når man befinder sig i hallen. Kun når man udøver floorball – altså deltager i træningen, må man tage mundbind af.

Torsdag den 24. juni er sidste træningsdag før sommerferien.

Følgende er reglerne for coronapas ved indendørs idræt:

• Alle voksne udøvere fra 18 år og derover skal have gyldigt coronapas, når de deltager i indendørs idræt. Dette gælder både trænere og tilskuere. Alle tilstedeværende i hallen.
  • Idrætsforeningen skal mindst én gang i døgnet foretage stikprøvekontrol af coronapas.
    • Trænerne skal spørge spillerne til hver træning inden opstart.
    • Coronapasset skal være gældende ved træningens start.
  • Når der laves stikprøve og spilleren tilfældigvis ikke har et godkendt coronapas:
    • Personen bortvises fra træningen indtil man har et gyldigt pas. Fremover skal alle spillere på det pågældende hold vise gyldig pas hver gang.

I sommerferien arbejdes der på noget sommerferie træning både for junior og senior en gang ugentlig, hvor der spilles på stor bane – bare for sjov. Det meldes ud i MinForening, hvor man skal tilmelde sig. Venner og bekendte må gerne være med, vi skal bare have kontaktoplysninger på personerne.

Hal tirsdag 16.30-17.40

U6/U7/U9

Andreas og  Louise

17.45-19.00

Peter og Allan

Damehold

Louise og Ole

20.30-22.00

Herre senior 2. div og 3.div

Kim, Flemming og Stefan

Hal torsdag 16.30-17.40

U6/U7/U9

Andreas og Louise

17.45-19.00

Peter og Allan

Herre senior 2. div og 3.div

Kim, Flemming og Stefan

20.30-22.00

Torsdagsklubben – (motion/3. div)

Freddi og Louise

Sal tirsdag 16.15-17.30

17.30-19.00

Motion Mix

Freddi

Veteraner

Sal torsdag 16.00-18.00 Speciel team

Jonathan

18.00-19.30

Motion Dame

Louise og Freddi

19.30-21.00

Motion Herre

Freddi

Sæson 21/22 – hold

• Der afventes juniorhold, da der skal være forældremøde.
    • Der er snak om, hvad der skal ske med det nuværende U11. Dette vil blive snakket om på forældremødet. Der er ikke noget fastlagt endnu!!
    • Peter indkalder til forældremøde.
  • Juniorhold der er fastlagt: KidzLiga som er holdeneU5, U6, U7 og U9 fordelt på et hold med U5/U6 og et med U7/U9
  • I seniorrækker:
    • 2x 3.div herrehold
    • Et 2.div herrehold
    • Et 1. Div. Damehold
    • Motionshold

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *