Flyers havde tre kampe i den forgangende uge, der viste sig at være en uoverkommelig udfordring. Sejren forblev desværre ved modstanderne denne gang.

Det startede med dame liga torsdag aften på udebane mod AaB Floorball. Med momenter af velspillede perioder og et enkelt mål leveret af Camilla Nielsen med assist fra Jenna Vaajakari endte kampen desværre 16-1 til AaB.

Søndag skulle U11A på hjemmebane møde Brønderslev FC. Flere nye spillere var med og Andreas Harlis prøvede modigt kræfter med målet efter bare en træningsgang i målet. Dog var Brønderslev i skudzonen og kampen sluttede med stillingen 0-14.

Ligeledes søndag skulle dame liga igen på udebane – denne gang til Herning. Kampen var præget af flere udvisninger til begge sider. Lina Lilleengen og Jenna Vaajakari stod for Flyers’ mål og assist. Lina noteret for 2 mål og 1 assist, og Jenna 1 mål og 1 assist. Kampen endte dog med sejr til Herning 7-3.

En uge der giver mulighed for trænerne at arbejde videre med forskellige taktikker og teknikker, men samtidig også en uge, der hurtigt kan erstattes med en ny uge med nye udfordringer.
I den kommende uge venter nemlig nye kampe.
Onsdag d. 23/9 skal damerne spille pokalkamp mod strandby på udebane kl. 20.00.
Samtidig skal herrerne I 2. Div. møde AaB på udebane.
Søndag d. 29/9 skal U11A igen på hjemmebane spille. Denne gang mod Frederikshavn Blackhawks 2 kl. 11.00.
Ligeledes møder herrerne I 3. Div. Kreds 1 nord Sindal Dragons kl. 13.00 på hjemmebane.

Håber vi ses

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.