Søndag d. 4. okt. var en spændende dag i Flyers. Hele 3 kampe var på programmet.

Det var endelig U11A’s tur til at have hjemmebane i turneringen. Hele 15 spiller var klar til kamp. Denne gang havde alle klaret toiletbesøg, så vi var klar til kamp fra start. Måske havde spillerne luret sidste kamp af, for 11 sek. inde i kampen var Marcus Johansen på pletten og Flyers var foran. Desværre ville Brønderslev Hotshots også med i kampen og efter perioden stod det 2-5. Anden periode blev en mere rodet affære, hvor Flyers kæmpede lidt med at få styr på kampen og måtte se dommerne trække armen op hele 2 gange. Samme antal gange måtte kampens spiller Andreas Harlis hente bolden ud af målet, så nu var stillingen 2-7. I periodepausen måtte Flyers træneren bruge store bukstaver, og der blev i den grad fyret op under spillerne. Peptalken havde sin effekt på Flyers holdet, og der blev sat gang i målmaskinen, Flyers lavede hele 5 mål i 3 periode. Desværre for Flyers, lykkedes det Hotshots at lave 2 mål, således at det endte med et slutresultat på 7-9. Men rigtig godt kommet tilbage af Flyers, det viser styrke til ikke at give op før sidste fløjt.

Efterfølgende var det herrerne i 2. div., der også havde hjemmebanefordel, men i stedet mod gæsterne fra AaB. Det var en hård kamp, hvor der blev kæmpet for hver bold. Kampen var fyldt med en masse udvisninger – hele 5 udvisninger til hvert hold. Flyers kom foran i 1. periode til 1-0. Først i 3. periode kom der flere mål, men desværre også til AaB og kampen endte 2-2.

 

Efter hver kamp vælges der på herreholdet en kampens spiller og kampens detalje. Denne gang blev Christoffer Wolff kampens spiller, fordi han holdt holdet inde i kampen med flere pragtredninger og et reddet straffeslag.

Rune Bøgedal Steffensen havde kampens detalje, da han med et køligt overblik, og presset af 2 AaB’ere, fik lagt en skarp bold ud til Thomas Krogh, der efterfølgende lavede målet til stillingen 2-1.

Giv dem et klap på skulderen næste gang, du møder dem.

 

 

 

 

Dameholdet var draget den lange tur mod Odense, hvor der ventede et opgør i pokalturneringen. Den lange tur i bussen gav anledning til massere af godt fællesskab og sammenhold, og netop det sammenhold kom til udtryk på banen. Både de nye og mere rutinerede spillere holdt sammen og bevidste Flyers var tilstede for at vinde. 1. periode gav anledning til mange chancer i begge ender, men blev kun ved chancen. I 2. periode havde Flyers fået rettet skudende lidt ind, og det gav pote. Hele 3 mål. I 3. periode var Flyers indstillet på at stillingen skulle holdes, men Odense ville alligevel gøre et sidste forsøg på at gøre kampen spændende. De satte tempoet endnu mere op og 5 min. før slut kom de forbi. Dog blev der efter kun 15 sek. lavet mål i den anden ende igen til stillingen 1-4. Kampen ender 2-4 og Flyers kan gå videre i pokaltuneringen og tage den lange, men rigtig gode tur hjem igen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.