[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Første weekend med kampe for Flyers Herrerne i 2. div, Damerne i 1. div og U11A er veloverstået og man må sige, det er med glæde, der kan ses tilbage.

U11A mødte lørdag Frederikshavn BlackHawks på udebane. Holdet var mødt op med 6 drenge og 5 piger, hvor flere havde debutkamp på stor bane. Der blev kæmpet og gået til den fra alle spillerne, der gav sit bedste, men alligevel tog Frederikshavn sejren hjem med 8-0. På trods af resultatet er det stadig en kamp at være stolt af ift. at det var for flere en debutkamp.

Søndag bød Flyers velkommen til to kampe. Den første foregik mellem Herrerne i 2. div. mod Brønderslev FC. Holdkortet var fyldt og energien høj. Der blev gået hårdt til den fra begge hold, og flere udvisninger blev sendt i Flyers’ retning, men ift. mål fik Brønderslev ikke et ben til jorden. Hele 8 blev det til for Flyers mod 2 fra Brønderslev, der ovenikøbet gav et ekstra til Flyers, så stillingen endte 9-2.
Patrick Palsgaard og Chris Conradsen leverede begge 2 mål, mens Martin Kristoffersen, Morten Schroll, Torben Jensen og Thomas Pohl alle leverede 1 mål til tavlen. Der blev leveret et par assist fra Stefan Ebdrup, Thomas Krogh og Patrick Palsgaard.

Mens der blev spist kage doneret af Konditor Bageren i Øster Hurup, blev der gjort klar til 1.div. damekamp mod Grindsted Hammers, der sidste sæson hjælp Flyers, så det var et gensyn med flere kendte ansigter. Det var en kamp, hvor Flyers spillerne lige skulle finde hinanden, da der glædeligt var flere nye spillere med på holdkortet. På trods af dette fandt spillerne hinanden og fik et mål ind efter 4 min. Desværre fulgte Grindsted med 5 min. senere. Flere mål fra Flyers betød dog at den endte med endnu en sejr til Flyers med stillingen 5-1.
Lærke Rafn, Louise Niss, Sophia Holmberg, Louise Pedersen og Pia Vestergaard leverede alle 1 mål hver, mens Pia igen samt Marike Broek og Thea Falkenfleth kunne noteres for en assist.

Alt i alt en god weekend for Flyers.

I den kommende uge er Flyers på banen igen:
Torsdag d. 19/9 – kl. 19.30 møder Dame Liga AaB Floorball på udebane
Søndag d. 22/9 – kl. 13.00 møder U11A Brønderslev FC på hjemmebane
Søndag d. 22/9 – kl. 17.00 møder Dame Liga Herning Pirates på udebane

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.