Efter en efterårsferie for mange, starter alle aktiviteter op igen på fuld blus i Aalborg Flyers Floorball Club. Vi går en uge i møde med fuld fart helt fra starten af.

Tirsdag d. 22/10 kl. 19.30 spilles der pokalkamp for damerne mod AaB på hjemmebane.

Søndag d. 27/10 byder både på kampe på hjemmebane og udebane for Flyers-holdene.

På hjemmebane spiller:
U11 kl. 11.00 mod Frederikshavn Blackhawks
Dame Liga kl. 13.00 mod Frederikshavn Blackhawks
Damerne i 1. Div. kl. 15.30 mod Frederikshavn Blackhawks 2

På udebane spiller:
Herrerne i 2. Div. i Sæby kl. 15.30
Herrerne i 3. Div. Kreds 2, Nord spiller også i Sæby kl. 17.30

Så kom og giv din opbakning.

Lørdag d. 26/10 kl. 11.30-18.30 hjælper Flyers til ved to håndboldlandskampe i Gigantium. Dette er for at samle penge ind til klubben samt det er en oplagt mulighed for at have fællesskab på tværs af hold.
Der er brug for mange, så meld dig til hurtigst muligt ved Jonas Kjær (41 43 72 47).
Håber vi ses! :)

Det skal også nævnes der er kommet endnu en sponsor til. Flyers siger mange tak og velkommen i klubben :)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *