Bestyrelsen har holdt møde for at finde den foreløbige plan. Dette er hvad der er bestemt på nuværende tidspunkt.

Der er kommet nye retningslinjer som opfølgning på reglerne udgivet forud for den 6. maj. Floorball er kategoriseret som kontaktsport, hvilket betyder spillere fra 18-69 år ikke må spille indendørs floorball foreløbig, med mindre træningen kun består af øvelser uden nogen form for fysisk kontakt. I den forbindelse er det besluttet, at seniorhold stadig træner udendørs.

Træningstiderne ser således ud:

Tirsdag og torsdag indendørs i hallen:

• U7/U9 kl. 16.30-17.45
  • U11 kl. 17.45-19.00

Tirsdag udendørs:

• Damehold kl. 18.00-19.30

Torsdag udendørs:

• Senior (herre 2. div/3. div, torsdagsklubben, motion) kl. 18.00-19.30

Medlemmer skal være obs. på at man kan blive påbudt at vise corona-pas og der vil blive foretaget stikprøver. Det forventes at medlemmerne har sat sig ind i reglerne for floorball med nuværende restriktioner.

Næste møde for bestyrelsen vil være den 17. maj kl. 19.00, hvor der igen vil blive snakket om træning før sommerferien, samt hold og træningstider til den nye sæson vil komme endnu mere på plads.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *