Her til aften mødte en lille folk op til tarteletter og generalforsamling. Tak til dem som kiggede forbi. Skulle der være nogle, der finder det interessant at læse referatet fra mødet, findes det på hjemmesiden under fanen medlemsider og mødereferater. Kodeordet kan skaffes fra bestyrelsen.

Kort opsummering fra dagen, skal det nævnes, at Peter Wulff stillede op som formand igen for en 2 årige periode og blev genvalgt med fuld opbakning fra forsamlingen. Der skal lyde en kampe tak og ros for hans arbejde i og for klubben i de forgangende år og vi ser frem til at følge Flyers under hans ledelse igen. Giv ham gerne et skulderklap ved næste lejlighed. Han fortjener det!

Dernæst skal lyde en stor tak til Long Dinh Cung for trofast arbejde som intern bilagskonsulent gennem flere år. Denne post er nu givet videre til Martin August Christensen, hvilket der også sættes pris på.

Før generalforsamlingen mødtes bestyrelsen, der alle blev genvalgt, hvor manglende kontingent og spillerlicenser af spillere kom på tale samt at der indkaldes til et trænermøde den 12. sep. kl. 19, hvor MinForening vil være i fokus.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.