Flere hold har været i gang i de første uger af august – både med træninger og kampe. I den kommende uge kommer juniorne også på banen, og så er der for alvor gang i Flyers igen. Der er kommet nye spillere på banen i Flyers, men der er massere af plads til endnu flere, så vær velkommen i Flyers 20/21.

Bestyrelsen mødtes først på ugen, hvor følgende er hovedpunkterne fra mødet. Selve referatet kan læses under fanen medlemsider. Ret henvendelse til bestyrelsen for at få koden.

Corona-reglerne om at holde afstand, forsamlingsforbud, god håndhygiejne m.m. er stadig noget vi alle i Flyers skal være opmærksomme på og hjælpe hinanden med at overholde. Indtil videre gælder det også, at man bl.a. skal være klædt om hjemmefra og ligeledes gå i bad, når man kommer hjem. Dette gælder også ifm. kampe.

Eftersom Flyers var lukket ned før sommerferien og vores afslutningsfest blev aflyst, holder vi  en særlig standerhejsning d. 6 september kl. 10.00-14.00, hvor der vil være en hygge-floorball turnering fra 10.00-12.00 indenfor de lovlige rammer, uddeling af priser for sæsonen 19/20 og lidt spiseligt i form af 2 pølser og brød. Tilmelding til turneringen og/eller spisning er nødvendig og er bindende og skal ske senest d. 1. september. Om du er med i den nye sæson eller stoppede før ferien, så kom gerne, så vi får sagt rigtig farvel/velkommen.

Den 9. september er der generalforsamling i hallen, hvor der bl.a. skal vælges en ny kasser. Derudover kommer der mere info om den kommende sæson. Denne gang er der ikke spisning før mødet. Kom kl. 19.00 hvis du har Flyers som din Floorball klub. Begivenhed findes også i MinForening, hvor der kan læses mere om dagsorden.

Vi ses i hallen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *