Med hele tre kampe og et stævne på programmet var der lagt op til en spændende uge med en ny chance for at komme på tavlen.

Dame Liga startede torsdag d. 31/10 med en hjemmebanekamp mod AaB. Dette var allerede tredje opgør i denne sæson mellem de to hold, så trænerteamet skulle finde en ny løsning, der kunne give mere medvind end de to første. Målet var et resultat mindre end tocifret. Flyers stod tæt sammen i forsvaret og fik tirsdagstræningen i spil samtidig med at Celina Sigsgaard Jensen gjorde sit i målet, hvilket betød stillingen var 0-1 efter 1. periode og 0-3 efter 2. periode. I 3. periode havde Flyers lidt større udfordringer og var ved at være både fysisk og mentalt træt efter at være så intenst opmærksomme. Det betød, der blev lukket en del flere mål ind. Dog kunne Flyers glæder sig over, deres mål blev holdt, da sidste fløjt lød inden det sidste mål kunne tælle, og dermed forblev stillingen 0-9 til AaB.

Lige efter denne kamp var det Herre 3. Div, Kreds 1 Nord, der skulle på banen. De var mødt talstærkt op med både nye og rutineret spillere mod et kampklart Sindal hold. Det var en kamp med fuld fart, massere af energi og mål i begge ender. Flyers var dog hele tiden i hælene af Sindal. 1. periode resulterede i 2 mål fra Flyers leveret af Ole Lentz med assist fra Stefan Broe og Jesper Frederiksen. 2. periode startede med en foræring fra Sindal i form af et selvmål. Kort efter fik Frederik Larsen en tværpasning fra Ole og fik sendt et perfekt skud af sted til stillingen 4-5. Et par minutter senere leverede Brain Brandt et mål med assist fra Ole og 2. periode sluttede 5-8. I 3. periode steg spændingen og intensiteten. Ole og Jesper leverede begge et mål og en assist, mens Stefan Jensen fik bolden 2 gange forbi målmanden. Den ene gang med assist fra Frederik. Desværre endte stillingen 9-10.

Lørdag d. 2/11 var der både stævne og Dame 1. Div kamp. KidzLiga stævnet foregik i Frederikshavn, hvor der var tilmeldt både U5 og U7. Desværre måtte U5 trækker sig på dagen pga. sygdom. U7 repræsenterede Flyers med stil og med sammenhold, venskaber, og en smule popcorn og slushich for at blive vågen så tidligt på dagen, var der lagt op til en masse gode kampe, der resulterede i flotte medaljer.

Dame 1. Div var taget lidt længere nordpå til Strandby. Flyers skulle i 1. periode lige finde det rigtige gear, hvilket dog blev til 1 mål fra Pia Vestergaard med aasist fra Julie Thagaard. Desværre fuldte Srandby hurtig op, og som om det ikke var nok, ville Louise Niss også på tavlen med et selvmål til stor glæde for Strandby. 2. og 3. periode blev i et lidt højere tempo, hvilket også gav flere mål i det rigtige net. Laura Lentz fik lavet to mål mens Thea Falkenfleth og Julie leverede begge et mål, hvor assist’erne kom fra Signe Bomholt og Emma Christensen. Kampen ender med en sejr på 3-5 til Flyers.

 

Den kommende uge indeholder:
Tirsdag d. 5/11 kl. 19.30 skal Herre 3. Div. kreds 2, Nord til Sæby
Onsdag d. 6/11 kl. 19.00 er der bestyrelsesmøde. Hvis du skal have et punkt på dagsorden, kan du henvende dig til Peter Wulff senest tirsdag d. 5/11.

Billeder fra ugens KidzLiga hold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.