Søndag d. 6. september var der standerhejsning i Aalborg Flyers Floorball Club, og hvilken fornøjelse det var. Der var ca. 80 mennesker fordelt på junior, senior, forældre, familie, nye og tidligere spillere.

Dagen startede med en floorball turnering, hvor der var god energi og plads til alle, der måtte ønske at være med. Det endte ud i en spændende omgang med straffeslag for at finde det vindende hold. Efterfølgende var der klassisk standerhejsnings-menu i form af 2 røde pølser og et brød. Der var god stemning ved de forskellige borde, hvor snakken gik veldigt.

Efterfølgende skulle der deles priser ud for sidste sæson, da afslutningsfesten blev aflyst før sommerferien. Der blev uddelt årets kammerat, spiller og udvikling på de forskellige hold. Derudover gik vandrepokalen “Bent Ole Jensens Mindepokal” videre til den næste Flyer, der på en særlig god måde har gjort sig bemærket i klubben, og der blev optaget et nyt medlem i Hall of Fame. Alt i alt en fantastisk dag, hvor klubben siger tak til alle de fremmødte og ser frem til en ny sæson. Nederst er nogle af de personer, der fik priser for sæsonen 2019-2020.

Vigtig dato i den kommende tid er d. 9. september kl. 19.00, hvor klubben har generalforsamling, hvor bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at komme og høre nyt om klubben, den kommende sæson og de forskellige ændringer, der sker.

I juniorrækkerne fik følgende priserne:
Årets kammerat (dreng) gik til Mathias Eriksen
Årets kammerat (pige) gik til Kira Rolandsen Agustin
Årets udvikling (dreng) gik til Andreas Harlis
Årets udvikling (pige) gik til Solomie Gebre Tensae Hailemariam
Årets spiller gik til Storm Luther Thomsen

Sidste sæson var der to damehold, liga og 1. div., hvor følgende fik priserne:
Årets kammerat (liga) gik til Louise Niss Larsen
Årets kammerat (1. div.) gik til Thea Falkenfleth
Årets udvikling (liga) gik til Stine Vad
Årets udvikling (1. div.) gik til Maja Sønder
Årets spiller (liga) gik til Lina Lilleengen
Årets spiller (1. div.) gik til Laura Lentz

I herrerækken fik følgende priserne:
Årets kammerat gik til Stefan Ebdrup Nielsen
Årets udvikling gik til Kasper Møllerup Schnedler
Årets spiller gik til Dennis Tony Sørensen

På motionsholdet/3. div. fik følgende en pris:
Årets spiller gik til Peter Østergaard

Bent Ole Jensens Mindepokal som Årets Flyer gik til Freddi Toft, som træder til hver gang, der er brug for en hånd i klubben og altid er at finde i hallen til træninger og kampe.

Æresmedlem i Hall of Fame blev Ole Lentz, der har været en stor del af klubben gennem rigtig mange år og har rekorden for flest kampe (236), point (271) og mål (177) i Flyers.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *