Vigtig information: Kampen mellem Herrerne 2. div. og Grinsted-Uggerhalne, der skulle være spillet søndag d. 24/11 kl. 10.00 er blevet aflyst, da der ikke kunne stilles hold fra Grinsteds side.

Ugen startede med kampe allerede tirsdag den 19/11.

Dame Liga tog til Århus og spillede en hård og intens kamp, der bølgede med både gode og mindre heldige præstationer. Flyers fik hurtig bolden mod målet, og selvom Louise Niss’ skud ikke førte til mål, var Århus flinke til følge op med et selvmål. Derefter kom der i løbet af kampen flere chancer til Flyers, men Århus lukkede ned og førte bolden mod flyers nettet i stedet for. Kampen endte 11-1.

Samme tid på hjemmebane spillede Herrerne i 3. Div Kreds 1 Nord mod Grindsted-Uggerhalne. Det var en kamp, der indebar mange mål og en del udvisninger i de sidste par minutter, men det blev desværre et nederlag til Flyers med stillingen 8-13. Folkene bag målene var Stefan Jensen, Peter Østergaard, Jesper Frederiksen og Jonathan Zacho, hvor assist blev leveret af Patrik Telleus, Marcus Christensen og Frederik Larsen.

Lørdag den 23/11 tog et afbudsramt U11A hold til Sindal. Hele 10 afbud, så derfor stødte der 3 piger fra Valsgaard Vikings til truppen. Der blev dannet nye angrebs kæder og back-par til dagens kamp.
Første periode var 4 min. gammel før Sindal kom forbi en velspillende Harlis i målet. 2.periode startede som 1. Et stærkt kæmpende Flyers hold ville ikke lægge sig ned uden kamp og Marcus Johansen kom på tavlen med et drøjt hug fra en flot pasning fra Storm Thomsen. 3. periode var igen en god periode denne gang med hele 2 Flyers mål af Storm Thomsen, hvor specielt det sidste nok var kampens bedste detalje. Håndledsskud fra hjørnet bag mål, via Sindal keeper og så var der Flyers mål. Kampen ender 11-3. Valget af kampens spiller var meget svær, for det burde have været hele holdet, men Patrick blev det, som havde hele 4 skud på stolpen i 3 periode.

Søndag den 24/11 fortsætter Flyers på hjemmebane med tre kampe. Vi ses i hallen fra kl. 12.00!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.