Kunne eller ville, eller en kombination af begge. I hvert fald var det et historisk uskarpt Flyers mandskab der denne eftermiddag tog i mod Hjørring Hawks på hjemmebane. 29 skud mod mål, hvoraf over halvdelen ramte ved siden af eller over målet!! Det siger det hele….

Det startede dog fint for Flyers, der fulgte fint med i 1. periode mod et stærkt spillende Hjørring hold, der ikke var nær så svage, som rygterne havde lydt forud for kampen. Det var Hjørring som var spilstyrende med Flyers i en defensiv opstilling.
Hjørring vinder også 1. periode 1-0, en periode hvor Flyers virker rustne og nervøse, som om, at man ikke rigtig turde spille sit spil.
Selvom vi fik muligheden i powerplay hang der en ”ligeved og næsten” skygge over holdet allerede fra starten.

2. periode blev dog noget bedre, da Morten Schroll fik scoret to mål først til 1-1 og senere i perioden til 2-3. Begge mål opstod lidt tilfældigt pga. nogle defensive fejl hos Hjørring også var Schroll bare skarp på første gangs afslutningerne.
Desværre var Schrolls to mål de eneste for Flyers i denne kamp, også er det altså svært at vinde! Hjørring fortsatte som spilstyrende, og var hele tiden lige et skridt foran Flyers, især deres unge spillere lavede nogle flotte ting på egen hånd.
Vi kunne dog have minimeret vores fejl i bagkæden, da vi lavede rigtig mange risikofyldte pasninger. Havde vi spillet mod et hold med mere skarphed foran mål, som fx Svenstrup, havde vi ikke været så heldige kun at lukke 6 mål ind bagude.

3. periode var igen Hjørring på bolden, men Flyers med store chancer. Bedre pasninger og mere ro på foran mål, så havde det været en hel anden kamp, hvor vi ikke skulle ud og jage som tosser de sidste 10 minutter. Højt presspil mod et hold som Hjørring er ikke super effektivt, da de har flere rigtig stærke boldspillere, som kan meget på egen hånd.
Det var bare som om, at alt kiksede lidt for holdet i dag. Pasningerne, afslutninger, intensitet og tempo. Det skal dog hellere ikke lyde som om, at vi spillede historiens dårligste kamp, der er helt sikkert positive elementer at tage med fremmod næste uges hjemmekamp mod AaB 3, men der er også ting som vi skal arbejde meget på i ugens løb. I sær vores opspil og afslutninger halter gevaldigt.

Heldigvis kan vi skyde alt skylden på nederlaget på Schroll, da han som kaptajn besluttede at vi skulle råbe kampråb inden kampstart, og alle ved at Flyers taber når vi råber kampråb. Dette går i mod vores traditioner på 1. holdet, og fremtidigt lader vi selvfølgelig værd, så vi kan vinde kampe igen! Godt vi fik det på plads!

Holdopstilling m. point og udvisninger:

C #92  Morten Schroll – 2 mål, 2 min. udv.
G #60 Mike Grunnet
G #1    Dennis Syska
#3        Dennis Sørensen
#19      Martin Kristoffersen
#25      Michael Larson, 2 min. udv.
#41      Andreas Bang
#43      Lars Abildtoft
#45      Anders Høyer
#46      Chris Conradsen
#47      Jonas Holm
#50      Dennis Rasmussen
#73      Jonathan Bruun, 2 min. udv.
R #17  Frederik Larsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.