Efter sidste uges sene, sene afbud fra Hot Shots var det i dag tid til 2. holdets turneringskamp nummer 2. Slaget skulle stå mod Hjørring Hawks 2, der i dagens opgør måtte skrabe sammen fra hjørner og kroge af holdkortet :-).

Til dagens opgør var op til flere spillere i hopla med point. Flyers stillede med 3 kæder og 2 målmænd – en frygtindgydende størrelse for modstanderens 2 kæder og ene målmand.

Flyers valgte at lade hver kæde spille 2 perioder. Allerede i 1. periode blev grundlaget til storsejren lagt. Hele 6 gange måtte Hjørring-målmanden pille bolden ud af nettet. Eftersom Flyers lukkede af bagtil, kunne man veltilfredse gå til pause foran 6-0.

Dagens topscorerkæde fik lov til at hvile i 2. periode, og der faldt ro på scoretavlen. Perioden endte 2-1 og stillingen inden 3. periode var således 8-1. Stemningen blandt spillerne fra Flyers var løssluppen, og der var stor enighed om, at man ikke skulle tabe hovedet og lukke modstanderne ind i kampen.

3. periode kunne give ethvert dommerbord skrivekrampe og ondt i fingeren af tryk på tavlen. Perioden endte 7-2 og således kunne Flyers trække sig tilbage med en komfortabel sejr på 15-3.

Stor tak til Hjørring for at stille op og for, at kampen ikke blev grim. Vi glæder os til næste opgør, der dog først står i februar.

Af referatet fremgår ikke særlig henvisning til navne – det er efter devisen: “Ingen nævnt, ingen glemt!”
Der var tale om en glimrende holdindsats, som vi glæder os til at se blive fulgt op i næste kamp.

Desuden skal der lyde en tak til den række af spillere fra klubben, der blev hængende og så holdet kæmpe sig til sejr. Ligeledes vil vi gerne belønne de fremmødte tilskuere med en fribillet til næste hjemmekamp – der er kun fri entré til de første 1.000 :-). Den omtalte kamp er mod Frederikshavn Blackhawks 3. Kampen spilles 1. november klokken 16.00 i Tornhøj Idrætscenter.

Man of the Match blev Mikkel Sørensen! Tillykke med æren.

Point:

Mikkel Sørensen: 0+5
Jonas Kjær Nielsen: 4+0
Stefan Ebdrup Nielsen: 3+0
Bo Møller Jensen: 1+2
Niels-Kristian F. Østergaard: 2+0
Anders-Peter Østergaard: 2+0
Jonas Christian Broe: 0+2
Kris Houmann: 0+2
Stefan Sinnavar: 1+0
Long Dinh Cung: 1+0
Kasper Gudbrandsen: 1+0
Jens Abildtoft Jensen: 0+1

Udvisninger:

Bo Møller Jensen: 5 minutter
Niels Kristian F. Østergaard: 2 minutter
Jonas Kjær Nielsen: 2 minutter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.