Aalborg Flyers Floorball Club var i den netop overståede weekend på tur med 4 hold rundt om i Nordjylland. Det endte med 2 sejre, 1 uafgjort og et enkelt nederlag. Mere om alle kampe herunder.

Aalborg Flyers 2 hentede, efter et flot comeback, et point på udebane mod Grindsted & Uggerhalne IF. Midtvejs i kampen førte værterne med 6-1, men på en stærk 3. periode fik 2. holdet skrabet et point med hjem til Aalborg – Kampen sluttede 6-6. Aalborg Flyers 3 hentede sæsonens første point og sejr, da de søndag vandt med 5-4 på udebane over Fr. havn Blackhawks 4. Sejren kom i hus på en stærk 3. periode og et sejrsmål blot 2 sekunder før tid.

Aalborg Flyers Floorball Clubs damehold fortsatte sejrsrækken på udebane mod Fr. havn Blackhawks 2, som blev besejret med 7-4. Dameholdet bevare dermed deres status som ubesejrede i 1. Division med 4 sejre i ligeså mange kampe.

Aalborg Flyers Floorball Clubs yngste hold i Danmarksturneringen var lørdag på besøg hos Brønderslev Hot Shots. Det endte desværre med et nederlag på 6-2 mod et stærkt Brønderslev mandskab.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.