I dag blev det officielt gjort klart, at Aalborg Flyers i den kommende sæson skal spille i 1. division. Det skete da bestyrelsen takkede ja til den invitation, som DaFU havde givet klubben. 

Efter et spillermøde til gårdagens træning, hvor bestyrelsen præsenterede en økonomisk plan for, hvordan de ekstra udgifter skulle dækkes, blev spillerne spurgt om, hvorvidt de havde lyst til at rykke. Da et solidt flertallet gav udtryk for at de gerne ville prøve kræfter med 1. divisionen, så kunne bestyrelsen med glæde meddele DaFU, at Flyers ville være at finde blandt holdene i landets anden bedste række i den kommende sæson.

Klubben har de seneste år været inde i et kæmpe opsving, og har nu to sæsoner i træk formået at rykke en række op. En flot præstation for et hold, der var lige ved at lukke tilbage i 2009.

Sæsonens sidste kampe er derfor blot formaliteter, men hvis det kan lykkede herrernes 1. hold at fravristes AaB anden pladsen i division, vil sæsonen naturligvis være en kæmpe succes.

Næste kamp spilles lørdag d. 8. marts i Tornhøj Idrætscenter, hvor også juniorholdet spiller kl. 13.00 og 2. holdet også spiller efter 1. holdets kamp. Desuden vil det være muligt at købe floorballudstyr fra kl. 14.00.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.