Til den kommende sæson har trænerteamet Nielsen/Bruun udtaget 14 markspillere og én målmand som den umiddelbare bruttotrup til 1. holdet.

Flere prominente spillere fra forrige sæson, samt nye spillere i klubben, er ikke at finde på listen, men kunne sagtens forestilles at komme i betragtning til holdet i såfald de ønsker dette / kommer fast til træning. Vi har dog set og nødsadiget til at fravælge visse spillere pga. manglende træningsfremmøde – det er svært at bygge et hold op omkring folk med et ustabilt fremmøde, selvom kvaliteterne er tilstede til 1. holdet. Vi forventer dog at se minimum tilgang af én eller to spillere mere til bruttotruppen, så snart vi kommer længere ind i sæsonen.

Brutto-truppen 2014/2015, Aalborg Flyers 1. hold:

#4 ”G” Dennis Syska Olsen
#92 ”C” Morten Schroll Jensen
#3 Dennis Tony Sørensen
#11 Casper Skatt Christensen
#17 Frederik Larsen
#19 Martin Enggaard Kristoffersen
#23 Thomas Krogh
#41 Andreas Bang
#42 Andreas From Bock
#44 Lars Abildtoft Jensen
#45 Anders Høyer
#46 Chris Strøm Conradsen
#47 Jonas Holm
#50 Dennis Rasmussen
#73 Jonathan Zacho Bruun

Der er sket rigtig mange udskiftninger I truppen ift. sidste sæson, og flere nye spillere har skulle køres ind i truppen, samtidig med at man i trænerteamet har valgt at skifte spilsystem. Dette har betydet nogle svingende præstationer i årets pre-season træningskampe med et par store nederlag. Dog har vi kunne se en tydelig udvikling i spillernes præstationer, så selvom vi stadig har lang vej før vi når op på vores potentielle topniveau, så er der positivitet at spore i truppen. Et par spillere mangler stadig at komme rigtig op i gear, pga. andre prioriteringer samt skader, men i løbet af september og oktober burde vi havde fået de fleste i gang. Muligvis med undtagelse af holdets tidligere assistenttræner og kaptajn Casper Skatt Christensen, der grundet en skade måske først kommer igang til juletid – forhåbentligt bliver han sin skade kvit før, da han er en rutineret og vigtig spiller for holdet.
Der er samtidig en del 2. holdsspillere som har udviklet sig eksplosivt hen over det sidste halvårs tid, så flere af de faste 1. holdsspillere kan meget vel risikere at blive sorteret fra løbende i sæsonen, hvis træningsfremmødet og det spillemæssige niveau ikke øges markant.

Vi har i år modtaget mange nye spillere inden for den sidste månedstid. Bl.a. tidligere Flyers-korefæ Kent Holms søn, 19-årige Jonas Holm, som er en rigtig spændende back, med stort udviklingspotentiale. Derudover har vi modtaget Bang, Bock, Chris og Høyer fra Frederikshavn, der er flere flere års floorball-fravær igen har valgt at tage staven i hånden. De har så valgt Flyers, hvilket vi er taknemmelige for, da de i den grad er en styrkelse af truppen, både på og uden for banen.

Sæsonen starter lørdag den 27. kl. 13:00 hjemme mod Hot Shots 2. En kamp som vi burde vinde, men det er svært at sige meget om den, da Hot Shots 2. hold historisk set er en umulig størrelse at gøre sig klog på.
Divisionen er i denne sæson rigtig stærk, og vi har haft meget fokus på at tilpasse vores taktik til de nye modstandere, som vi vurdere vi får svært ved at slå. Derfor er målsætningen ikke at leve op til sidste års 2. plads. Da det vil være en noget urealistisk tilgang, set ud fra vores kendskab til modstandernes niveau kontra vores eget niveau.
Vi er dog slet ikke i tvivl om, at hvis vi rammer vores topniveau vil vi have mulighed for at drille alle modstanderne, vi er dog også godt klar over, at vi endnu ikke har set dette topniveau hverken til træning eller i kamp, så spørgsmålet er, hvornår og om vi finder det i den indeværende sæson.
Umiddelbart ser vi tre hold i divisionen som svagere end os, og dermed må vi også sige, at årets målsætning er en placering i top 5, men med fokus på etablering af holdets taktiske struktur og samspillet med henblik på 2015/2016 sæsonen hvor vi skal spille i 1. division. Vi har en helt ny trup, men også en trup med masser af muligheder for udvikling, så vi skal have spillet holdet sammen, så vi spiller som en enhed, og ikke som en flok individualister. Dermed kan vi godt definere årets sæson, som værende en genopbyggelsesfase, hvor vi løbende igennem sæsonen forhåbentligt ser vores niveau, især bundniveauet, stige markant.

Man kan finde en oversigt over holdets kampe HER, og læse mere om de enkelte spillere i truppen på vores holdside, her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.