Flyers er den ældste og en af de mest traditionsrige floorballklubber i Danmark. Efter klubben for godt og vel 5 år siden var nær lukning, har vi nu fået en medlemsmæssig opblomstring.
Fra at være lukningstruet, består klubben nu af u11, u13, dame 1. division, og 2 herrehold, i henholdsvis 2. division og 1. division.

Aalborg Flyers

Det er sidstnævnte hold, dette stillingsopslag vedrører. Siden klubbens genopblomstring har trænergerningen fint kunne varetages internt i klubben grundet mange rutinerede kræfter stod til rådighed.
Dog har den seneste sportslige udvikling, medført et stort tomrum i vores trænerstab både ift. kompetence og lyst.
Da vi næste sæson for første gang i 10 år er at finde i 1. division, er det vigtigt at der kommer fokus på et velfungerende 1. hold, med en træner som helliger sig opgaven; at udvikle klubbens sportslige flagskib.

Vi går en meget spændende sæson i møde. Vi har en rutineret trup, med flere dygtige spillere med erfaring fra 1. division, liga og nordjysk ungdomsfloorball. Men truppen er usammenspillet og har spillet uden den store taktiske gameplan i de forgangne sæsoner. Dertil medfører oprykningen, at nye/gamle ansigter vender snuden mod vores klub. Derfor er en ny træner udefra utrolig vigtigt for os.
Vi skal bruge en person med forståelse for sammensætning og implementering af grundlæggende taktiske principper. Samt en træner, der ved hvordan man arbejder med en dynamisk trup, med spillere fra mange forskellige floorball-mæssige baggrunde, dertilhørende spillestile og taktisk forståelse.

Vi ser vores 1. hold, som et utroligt spændende projekt, med en solid og velfungerende organisation bag sig. Vi står med en trup, der er ivrige for at udvikle sig og lære nyt, samt præstere på et højere niveau, så spillet kan blive mere stabilt og vi på sigt kan bevæge os op i toppen af 1. division.

Vi forventer, en træner …

 • med erfaring og med interesse i udvikling
 • der kan holde fokus på det interne samspil i truppen
 • med stærk taktisk forståelse for floorball
 • der kan inkluderer nye spillere i truppen
 • der er i stand til at fungere i et tæt samspil med klubbens andre trænere og hold
 • der tænker på den lange bane, og ikke i den hurtige og nemmeste løsning
 • der er åben for at deltage i klubben, også på et socialt plan
 • der kommer velforberedt til holdets to ugentlige træninger samt kampe

Vi tilbyder …

 • den nye træner vil kunne holde fokus på det sportslige, da vi har andre til at stå for det praktiske
 • at træner kan få tilknyttet en assistenttræner internt fra klubben, eller tage sin egen med
 • at den nye træner kan møde et træningsmiljø, der skal udvikles på, hvor spillerne mangler retning og en guide
 • en mulighed for at skabe og udvikle fra bunden, i en klub i fremdrift på alle leder og kanter
 • afløning efter nærmere aftale, på baggrund af klubbens nuværende økonomiske ressourcer, med udgangspunkt i hvad man kan forvente for en træner i 1. division

Vi vil ikke præsentere mere i dette opslag, men vil opfordre alle interesserede om at kontakte klubbens sportschef Mike Grunnet til en uformel samtale om hvordan et potentielt fremtidigt samarbejde kan se ud.

Mike
Kontakt Mike Grunnet:
Tlf.: 28 69 08 92
e-mail: mike.bing.grunnet@gmail.com

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.