Aalborg Flyers U11 Flex drog til Frederikshavn på deres første togt i dag.

Spillerne kunne ved omklædningen konstatere den nye træner havde problemer med at tælle, da vi var kommet til kamp med et spillersæt for lidt. Spillerne undskylde med at det var trænerens alder, der gjorde at han ikke kunne tælle. Med hjælp fra modstanderne fik vi fremskaffet en blå overtrækstrøje.

I første periode var Flyers godt med i kampen, lige indtil modstanderne blev ramt af en udvisning, så lukkede forsvaret op og tillod 2 mål.

I anden periode bølgede kampen frem og tilbage, og Flyers kom på tavlen, men lukkede desværre også 2 mål ind.

I periode-pausen var vi enige om, at vi var godt med og bare skulle score på vores chancer, så skulle vi nok indhente de par mål……
4:34 inde i tredje periode måtte den nye træner forlange timeout; 9-1, dvs. 5 mål på 4.34. I timeouten blev vi enige om at de ikke skulle på 10 mål, spillerne gik til stålet og vandt de sidste 10:26 med 3-0!

Så vi sluttede af med maner og kampen endte 9-4. Efter kampen blev vi enige om at det havde været sjovt at spille en rigtig kamp, og vi allerede nu glæder os til at vise os frem i Tornhøj Idrætscenter d. 1/10 2016 kl. 10:00, hvor vi tager imod Hjørring Titans.

Vel mødt i hallen! Kom og se morgendagens stjerner i Aalborg Flyers Floorball Club!

Peter U11 træner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.