Aalborg Flyers Floorball Club tog lørdag hul på sæsonen 2018/2019 med tre kampe i Tornhøj Idrætscenter. Tre gode og til tider intense kampe endte med 1 sejr og 2 nederlag til værterne fra Aalborg Flyers Floorball Club.

Første hold i aktion var Aalborg Flyers Floorball Clubs damehold i 1. Division Vest. Modstanderen var Strandby/Elling IF, som kom med et stort antal spillere og virkede klar til, at byde hjemmeholdets 8 fremmødte markspillere op til dans. Det var dog hjemmeholdet der satte sig på spillet fra start og kom hurtigt på 1-0. Den føring blev dog udlignet kort efter, men det ændrede ikke på kampens udvikling for hjemmeholdet gik til pause med en føring på 4-1. Anden periode fortsatte i samme rille og hjemmeholdet gik fra 4-1 til 9-1 inden anden periode var færdig. Hjemmeholdet fortsatte ufortrødent i tredje periode og vandt til sidst kampen med 13-2. For Aalborg Flyers Floorball Club var Jenna Kuronen og Thea Falkenfelth pointbedst med henholdsvis 6 og 5 point i kampen. Derudover skal det nævnes, at Aalborg Flyers Floorball Club grundet de få spillere spillede med kun to backs gennem hele kampen – Det gav både Louise Thorsen Pedersen og Marie Louise Bommer over 55 minutters spilletid i kampen. Næste opgave for dameholdet er d. 29/9, hvor Fr. havn Blackhawks 3 kommer på besøg.

Efter damernes magdemonstration skulle 3. holdet forsøge, at give Hjørring Hawks kamp til stregen i 2. Division. Det viste sig hurtigt, at Hjørring ikke var kommet for bare, at spille med – De (Hjørring Hawks red.) havde i høj grad intentioner om, at give Aalborg Flyers Floorball Clubs rutinerede 3. hold en god kamp. Efter en jævn og til tider velspillet første periode førte gæster fra Hjørring med 3-2 – 3. holdets mål blev lavet af Casper Christensen og Jesper Frederiksen. I anden periode spillede gæsterne fra Hjørring klogt og udnyttede de fejl Aalborg Flyers 3 lavede. Stillingen var derfor 5-2 til Hjørring inden tredje og sidste periode. I de sidste 20 minutter forsøgte hjemmeholdet, at presse Hjørring, men gæsterne viste nok engang gode evner med bolden og gav ikke Aalborg Flyers 3 ret mange mange muligheder foran mål. Med godt 5 minutter tilbage afgjorde Hjørring Hawks kampen med et mål til slutresultatet 6-2. For værterne skal vi fremhæve målmand Peter Jensen, som flere gange hev gode redninger op af ærmet og samtidig sørgede for, at Aalborg Flyers 3 længe havde muligheden for, at få et resultat med fra kampen.

Sidste kamp var et lokalopgør mellem Aalborg Flyers 2 og AaB Floorball 2. De to hold spillede så sent som i torsdags en træningskamp, som AaB Floorball 2 vandt med 7-5. Der var derfor lagt op til revanche for Aalborg Flyers 2 i lørdagens opgør, som var kamp nummer 35 i historien mellem Aalborg Flyers Floorball Club og AaB Floorball 2 – AaB 2 havde inden lørdagens opgør vundet 17 kampe, mens Aalborg Flyers blot havde taget 11 sejre i de indbyrdes opgør. Lørdagens kamp startede i højt tempo med pæne muligheder til begge hold. Det var dog gæsterne fra AaB der åbnede målscoringen efter blot 3 minutter – Dette blev starten på en første periode Aalborg Flyers 2 gerne vil glemme. Efter første periode og tung dominans fra AaB 2 stod der 4-1 på måltavlen til gæsterne. Resten af kampen blev mere lige og Aalborg Flyers 2 vandt da også de sidste to perioder med 2-1. Kampen bar præg af høj intensitet og to hold der på ingen måder havde lyst til, at tabe til rivalerne. Bedst for Aalborg Flyers 2 var målmand Mike Grunnet der i de to sidste perioder agerede levende mur for hjemmeholdet. Derudover skal moralen på Aalborg Flyers 2 også fremhæves – Flot at rejse sig efter en første periode, hvor der reelt set kun var et hold på banen. Næste opgave for 2. holdet er allerede i næste weekend, hvor de skal en tur til Sæby.

Det var samtidig rigtig godt, at se så mange mennesker i Tornhøj Idrætscenter på denne højhellige lørdag. Håber at se ligeså mange næste gang der er kampe i Tornhøj Idrætscenter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.