I dag har Aalborg Flyers Floorball Club været vært for en KidzLiga i Tornhøj Idrætscenter med omkring 9 foreninger, over 200 børn og over 150 kampe. Sådan en dag indeholdte en masse floorball, hvor alle deltagerne kæmpede en brav kamp for at få sejren i hus, hver gang de var på banen.

Der blev gået til den, og der var mange gode mål fra de mange hold, men frustrationerne fik også luft og for flere spillere blev staven også slået hårdt i gulvet, når modstanderne fik bolden eller fik reddet et godt skud på mål. For på sådan en hel floorball-dag var der mange fine elementer i form af diverse skud, pasninger, redninger og mål, hvilket Flyers-holdene i stor stil selvfølgelig også kunne bidrage med.

Flere af deltagerne udtrykte gennem dagen en begejstring og en stor glæde ved at spille floorball og at være med til sådan et stævne som i dag. Og selvfølgelig var der også helt styr på, hvad det bedste ved floorball er. Til dette spørgsmål svarer de adspurgte deltagere hurtigt: “Når man vinder”. Og det forstår man jo godt ;-)

Ind imellem kampene stod det for deltagernes side bl.a. på hoppepude og fangeleg, hvor energien også fik frit løb. Derudover blev der kigget på nyt udstyr og deltagerne fik indhentet friske forsyninger i caféen, så de var klar igen. For de mange tilskuere, der var mødt frem for at bakke deltagerne op, var der plads til masser af snak og kaffe, så tiden fløj afsted for alle parter.

På trods af at nogle hold vandt og andre desværre tabte denne gang, så har det været en god dag, hvor alle deltagere fik en velfortjent guldmedalje for den flotte indsats i løbet af dagen. Medaljerne blev overrakt og taget imod med store smil.

Til sidst på dagen, hvor trætheden begyndte at melde sig både for deltagerne, men også for de mange frivillige, der bl.a. havde sat op, holdt caféen kørerende, været dommer, været kampstyrer, IT-ansvarlig osv., fik man fundet de sidste kræfter frem og holdt humøret oppe. Alle hjælp hinanden både på og uden for banen, så det blev en vellykket dag at se tilbage på for Aalborg Flyers.

Aalborg Flyers Floorball Club vil gerne sige tak til alle deltagere, forældre, trænere, frivillige m.m. Der bliver med stor glæde set frem til næste gang, der bliver afholdt KidzLiga, hvilket bliver i september 2017.

Flere billeder vil i løbet af aftenen blive lagt op på denne side: KidzLiga 2017-02-05

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.