Sæsonens første sejr fortjener selvfølgelig en nyhed her på siden, men nogle gange kan der jo blive lidt langt til tasterne.

Systematisk for Flyers’ skulle det ikke blive let at vinde, i hvad der bedst kan beskrives som shoot-out agtige tilstande i Hundehuset en trist november eftermiddag, blev grundlaget da 9-9 i ordinær spilletid blev forvandlet til 10-9 efter straffeslagskonkurrence.
Vi havde tilfældigvis torsdagen forinden trænet netop straffeslag, med det resultat til følge at i en god gammeldags 21, vandt Flyers’ keeper Dennis Syska 21-7 over spillerne. Så vi var forholdsvis fortrøstningsfulde når det kom til vores keepers kompetencer inden for netop dette felt.

I det ordinære spil havde vi set et Flyers’ hold spille noget at det bedste offensive floorball længe. De 9 mål på resultattavlen var et meget godt udbydte, men kunne sagtens havde blevet vekslet til mange flere point havde der været mere kynisme foran mål.
Som noget nyt bød kampen på et velfungerende powerplay – så har vi også oplevet det i Flyers’ historie!
I første periode kom Flyers’ bedst fra start, og havde et fint spillemæssigt overtag. Dog var det Frederikshavn som var klart skarpest foran mål og gik til pause med en 5-3 føring. Det var dog ikke en føring som Flyers følgte var umulig at indhente. Det på trods af at Frederikshavn også kom foran 6-3 i starten af 2. periode.
Som noget nyt stemplede flere spillere ind i målscoringen i lørdagens kamp, hvilket medførte noget mere dynamik offensivt, da alle bidrog med farlighed foran mål og chanceskabende adfærd. Noget ulige de tidligere kampe, hvor få personer har måtte stå for det offensive træk.
Om det er den simple rokering i kæderne inden dagens kamp, der medfødte reaktionen skal være usagt, men det var i hvert fald et mærkbart bedre spillende Flyers hold end for bare en uge siden hjemme mod Strandby-Ellinge.
Defensivt så det kampen igennem ikke specielt godt ud, dertil også 9 mål scoret i mod, men ikke bemærkelsesværdigt dårligere end de andre kampe denne sæson. Det er jo bare vigtigt, at man i sådanne tilfælde er i stand til at svare modstanderen igen i den anden ende, hvilket har været den store mangelvarer indtil videre denne sæson.
2. periode af kampen vandt Flyers med to mål, så det var uafgjort på tavlen inden tredje.
Flyers havde mange store chancer og skabte en del spil på egen hånd – omend begge hold lavede flere defensive fejl med mål til følger, så var der også en del etableret spil, der så rigtig godt ud.
Det var også Flyers der endte i føresæddet med 50 sekunder tilbage af kampen blev en lille fejl straffet, så kampen desværre endte i overtid. I overtiden var Flyers klart tættest på, men misbrugte flere overtalssituationer – nok grundet en nervøsitet over at stå i denne form for situationer – ikke just en vant situation for Flyers’ spillerne.
Thomas Krogh var manden som scorede det enlige mål i straffeslagskonkurrencen til sidst, og da Syska lukkede af på alle 5 af Frederikshavns skytter, fandt de to point vej til Flyers’ konto. En konto som vi meget gerne så øget med yderligere point næste lørdag hjemme mod Jerup. Et hold vi tidligere har spillet mange gode og tætte kampe mod!

12208029_10153078336761205_984477808_n
Casper Skatt, Jonas Broé, Jonathan “Zlatko” Bruun, Morten Schroll, Mads Schroll, Lars Abildtoft, Thomas Krogh, Stefan Broé
Dennis Tony, Martin Kristoffersen, Long Dinh Cung, Dennis Syska, Frederik Rømming

Kampens spiller efterfølgende var Long Dinh Cung der med sine 2 mål og 3 assists viste vejen offensivt på trods af hans position som back!

Holdopstilling m. point og udvisninger:

C #92     Morten Schroll, 4 min udv.
G #1       Dennis Syska
#3           Dennis Sørensen, 1+0
#19          Martin Kristoffersen, 2+0
#23         Thomas Krogh, 1+0
#42         Frederik Lentz, 1+1
#48         Lars Abildtoft, 1+0
#71          Frederik Rømming
#73         Jonathan Bruun
#85         Long Dinh Cung, 2+3
#88         Stefan Broé, 1+1

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.