Et tæt og intenst lokalopgør endte med et nederlag på 4-5 til Aalborg Flyers, i mod AaB 2. Det var desværre ikke en køn kamp, som var plaget af mange fejl fra begge hold og desværre også dommerne. Flere Flyers spillere er i sidste ende ikke i stand til, at holde sig i skindet, og selvom fejlene fra dommerne var tydelige, var de efterfølgende Flyers reaktioner meget uhensigtsmæssige – man har altid fået noget ud af, at råbe og te sig tosset i en floorballkamp.

Kampen var på ingen måde tabt pga. dommeren, kampen blev tabt fordi at Flyers ikke var i stand til, at kanalisere deres emotioner til præstationer op floorball-banen. Et stort arbejdspunkt for holdet fremover. Der kommer mange tætte kampe i 2. division, hvor det køligste hold vinder. Kampen var dog præget af mange følelser, i sær når man står over for tidligere klubkammerater med det “forkerte” Aalborg logo på brystet. Flere af Aalborg Flyers spillerne har tidligere spillet i AaB og tidligere Flyers mand, Kenneth Nord var i gårsdagens kamp på det forkerte hold. Aalborg Flyers var desværre ramt af et afbud fra holdet kaptajn Jesper Frederiksen – hans rolige spillestil og overblik manglede i kampen.

Kampen startede noget nervøst, der var meget indianer-spil i den første periode, og kun ét enkelt mål, og dette til AaB. De to hold skulle lige mærke hinanden an, og læse hinandens opstillinger og taktiske disposioner. Højdepunktet i 1. periode, var desværre et af de mere uheldige af slagsen. Flyers spiller Mads Schroll får et lille skub ud over banden, desværre er han i ubalance da det sker, og lander meget uheldigt ned på en træbænk. Han må efterfølgende køres væk i ambulance – heldigvis skete der ikke noget alvorligt, det er dog endnu uvist om Mads kommer til, at sidde ude et stykke tid.

I 2. periode blev kampen åbnet op, der kom meget mere intensitet i nærkampene og Flyers stod for mange flotte præstationer. I sær kæden med Lars, Dunze, Zlatko, Long og Krogh fortsætter det flotte spil, som de har vist til de sidste mange træninger. De hårdt arbejde forwards, giver virkelig AaB sved på panden.
AaB havde desværre gjort det til 0-2, efter 2 minutter, hvor tidligere Flyers spiller Kenneth Nord havde haft en stor finger med i spillet. Flyers kom dog tilbage via Long Dinh Cung, på assist fra Zlatko, gør det til 1-2 efter 6 minutter af perioden. 4 minutter senere bliver det 2-2. Martin Kristoffersen (assist Morten Schroll) får listet bolden ind, nærmest fra bag mål. En eller stærk spillende AaB målmand, får ikke lukket af ved stolpen, og Martin kan snige bolden ind på hans ben og ind i målet.
AaB kommer desværre foran igen, et mål hvor man kan diskutere hvorvidt der var en fodpasning eller ej, dommeren siger det var uforsætligt, så der blev dømt mål. Men spilleren fik alligevel assisten for sin uforsætlige fodpasning? Det kan man jo godt undre sig lidt over. På dette tidspunkt af kampen, havde Flyers dog stadig mentaliteten til, at kanalisere frustrationen til arbejdsraseri, og et fremragende opspil med 50 sekunder tilbage af kampen, på flot forarbejde af Krogh og Zlatko, lander bolden hos Long, der rykker den helt op i krydset, et fantastisk flot mål, og stillingen hed 3-3 ved slutningen af 2. periode.

3. periode er intens og spændende, mange chancer begge veje. AaB tager desværre teten igen, da man efter 7 minutter gør det til 3-4. Flyers holder et fremragende pres på AaB og er spilstyrende i lang tid af kampen. Målet til 4-4 falder med 5 minutter tilbage. Flot pasningsspil medfører en helt fri Martin Kristoffersen foran mål, og holdets topscorer svigter ikke. To mål af Kristoffersen i en kamp, hvor spillet egentlig ikke fungere for kæden, må siges at være godkendt. Det er dog også tydeligt, at bindeleddet i form af Jesper Frederiksen, var savnet i dag.
Med to minutter tilbage af kampen har Flyers bolden og er på vej fremdrift. Der bliver lavet meget tydeligt slag på Flyers mandens stav, og han taber bolden. Dommerens fløjte forbliver tavs, og AaB scorer målet til 4-5. Dette får desværre flere Flyers spillere op i det røde felt, og dommeren vælger, at give Mike Grunnet en 2+10 – en situation hvor Mike måske nok burde have været sendt i bad. Mikes udvisning medfører, at holdet spiller i undertal de sidste to minutter, og med Flyers momentum og en flok trætte gamle mænd på AaB bænken, havde den et måls føring nemt kunne været hentet i fuldtallig spil. Flyers trækker målmanden det meste af de sidste to minutter. Bent Ole Jensen får dog debut i 2. division, men måske ikke sådan som han havde ønsket det – og også surt at blive låst i 2. holdskampen for ham, så der er ingen tvivl om at Mike skylder en kasse øl eller to for den situation.
Flyers tager dog arbejdstøjet på, og det lykkedes faktisk at skabe flere gode chancer i løbet af de sidste to minutter. AaB var meget pressede. Desværre løber tiden ud, og man står tilbage med et irriterende nederlag, i en kamp som havde fortjent et uafgjort resultat.

“Følgende stykke af nyheden er tilbageholdt, indtil der er kommet opklaring om situationen til sidst i kampen som medfører røde kort til Long Dinh Cung og Thomas Krogh”

Holdopstilling med point og udvisninger

#11 Casper Christensen
#1 Bent Ole Jensen
#60 Mike Grunnet (2+10 min)
#17 Frederik Larsen (0+1, 2 min)
#23 Thomas Krogh (M2)
#41 Martin Kristoffersen (2+0)
#42 Mads Schroll
#43 Lars Abildtoft
#50 Dennis Rasmussen
#73 Jonathan Bruun (0+2, 2 min)
#85 Long Dinh Cung (2+0, M2)
#88 Stefan Broé
#92 Morten Schroll (0+1)

Med Long og Krogh ude med røde kort, bliver det interessant at se hvad trænerne vælger, at gøre frem mod næste weekends kamp. De to hårdtarbejde forwards har dannet angrebskæde med Zlatko de sidste par uger, så nu skal der findes en ny konstellation offensivt, som forhåbentligt kan løfte Flyers spil, endnu mere!
Næste kamp er på lørdag mod Blackhawks 4, kl. 12:00 i Frederikshavn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.