Aalborg Flyers 1. herrer fortsætter marchen mod oprykningen til 1. division!
Gårsdagens sejr over Jerup var den 5. i sæsonen ud af 7 kampe og den tredje sejr i streg. Så noget tyder på at holder viser de rigtige takter!
Da AaB 2 samtidigt fik smæk af AaB 3 er Flyers nu á point med AaB holdet på 2. pladsen. I næste uge har Flyers dog hjemmekamp mod Blackhawks 4 i mens at AaB skal til Frederikshavn og møde Blackhawks 3. Så det er en gylden mulighed for det rigtige Aalborg hold til, at nuppe 2. pladsen. Derudover vil en sejr i næste uge gøre det næsten umuligt for Jerup at nå Flyers i oprykningskampen.

Kampen mod Jerup var det andet opgør ud af 3 denne sæson de to hold i mellem. Første kamp var en unik oplevelse, da Jerup i kampens slutning blev taberdømt, da de havde fået så mange udvisninger, at de kun havde to spillere tilbage. På det tidspunkt førte Flyers 5-3.
Det blev aldrig ligeså tæt i dag, da et kontrolleret Flyers mandskab gjorde det umådeligt svært for Jerup. Som hold er Jerup et rigtig godt match til Flyers. Jerup er boldsikre og vil gerne lave etableret angrebsspil, hvilket gør at Flyers kan spille på sine giftige spilvendinger – det fik Jerup også, at mærke.

Flyers startede bedst. Det første mål faldte efter 7 minutter, hvor Frederik Larsen fandt Casper Christensen inde centralt i banen. Casper satte bolden flot op i krogen, uden chance for Jerups ellers velspillende målmand.
Dette var det eneste mål i 1. periode. Perioden var præget af en god del rust hos begge hold. Kampen var nemlig lige ved at blive aflyst da Blackhawks havde glemt de skulle stille dommere. Flyers træner Jonas Kjær reddede dagen ved, at påtage sig dommertjansen – ikke en nem opgave at være på, men heldigvis er Jones en rutineret træner. Han fik dog hjælp i slutningen af 1. periode hvor der kom en hasteindkaldt dommer fra Frederikshavn.

2. periode blev spillet i et noget højere tempo, og stadig med Jerup som spilstyrende hold. Det lykkedes dem at udligne efter 3 minutter. Stillingen var 1-1 indtil 13 minutter inde i perioden. Hvor Jonathan “Zlatko” Bruun spillede Thomas Krogh fri. Krogh afslutning blev reddet, men Zlatko er samtidigt rykket ind i slottet og kan prikke bolden i mål på reposten. 2 minutter senere er Zlatko igen på pletten. Da han i en solo-aktion får rykket bolden op i krogen til stillingen 3-1.

I starten af 3. periode kom Jerup dog tilbage i kampen igen med et mål til 2-3. Der gik dog kun 2 minutter så har Mads Schroll scorede til 4-2. Jerup prøver at bryde igennem Flyers defensiven, men den er simpelthen bare bundsolid, og det der kommer igennem tager Dennis Syska sig af i målet.
Med 4½ minut tilbage af kampen besejlede Thomas Krogh Jerups skæbne, med et flot mål på sædvanlig driblemaner. Jerup tog i slutningen af kampen to udvisninger, og havde derfor ikke meget at skyde med. Flyers spillede bolden klogt rundt og får trukket tiden flot. Det lykkedes også Martin Kristoffersen at score på et tomt mål (assist af Mads Schroll). Med 25 sekunder tilbage af kampen fik Jerup dog reduceret til 6-3 da Flyers åbenbart var gået hjem. Det blev dog aldrig rigtig farligt.

Næste kamp er som tidligere skrevet hjemmekamp mod Blackhawks 4. Desværre kunne det gode lyde som om, at holdet bliver trukket fra 2. division, og dermed en meget tidlig juleferie for 1. holdet. Da næste kamp er den 4. januar.

Holdopstilling med point og udvisninger

#1 Dennis Syska Olsen
#7 Mads Schroll (1+1)
#11 Casper Christensen (1+0)
#17 Frederik Larsen (0+1)
#23 Thomas Krogh (1+1)
#41 Martin Kristoffersen (1+0)
#44 Lars Abildtoft
#50 Dennis Rasmussen
#73 Jonathan Bruun (2+0)
#75 Bo Møller
#92 Morten Schroll

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.