Søndag 12. feb. 2017 pakkede vi tasker, biler samt forældre og kørte en tur til Frederikshavn. Med i en af bilerne var Freja’s far, Brian. Freja mener, at hendes far har en dårlig indflydelse på hendes spil, og at hun aldrig spiller en god kamp, når han er med.

Ny mand i truppen var Tobias S. P. Jensen, som lige er kommet i gang med Danmarks måske sjoveste holdspil. Til dagens kamp var der også en ny mand med anførerbindet, hvor valget som anfører blev Isac Milton. Efter en god gang opvarmning samlede vi os i hjørnet og lagde en gameplan, som vi ville forsøge at spille efter.

1. periode kom i gang, men inde på banen blev kæderne sat forkert sammen, og vi besluttede hurtigt at få det bedste ud af den allerede sejlede gameplan. Flyers U11 onde ånd fra Frederikshavn Mathilde Elling viser sig igen som en dygtig skytte og med et trækskud river hun bolden ind over Mikkel, som er startet på mål til dagens kamp. Efter 1:08 er hjemmeholdet således foran 1-0.
Kampen ruller nu frem og tilbage med mange velspillede angreb fra begge hold, men ikke flere mål i denne periode.

I periodepausen går snakken, og vi prøver at ændre lidt i opstillingen for at få bedre opdækning i slottet og flere sammenspilsmuligheder i angrebet. Laura Lentz er til dagens kamp rykket fra sin vante højre bak, frem til højre wing. Peter tegner lidt på brættet, og fortæller hvad han gerne vil se ske.

2. perioden starter som lyn og torden for Flyers, hvor der bliver kæmpet om hver en bold, og en af dagens flotteste detaljer begynder. Isac trækker hele Frederikshavner forsvaret skævt og ligger bolden skråt tilbage til Samuel, der klipper til bolden første gang. Målmanden halvklarer den, og hvem dukker op på returen? A. Romberg med et lille vip med baghånden, og ligger bolden stille og roligt ind bag målmanden.

Frederikshavn er meget på bolden, men Flyers står tæt i slottet. Bakkerne tillader ikke mange chancer, og de der kommer igennem, har Mikkel styr på. Dagens flotteste soloridt af Isac Milton sættes i gang fra eget felt, hvor Romberg og Samuel er løbende på begge sider. Han broderer sig igennem hele Frederikshavner holdet inkl. målmanden, hvor han flot sætter den i net-taget. 2-1 til Flyers, og vi kom tilbage på sporet og gameplanen. Frederikshavn bliver ramt af en udvisning, og Flyers gør klar til overtalsspillet. Her er det så vi finder ud af, at der nok skal bruges lidt tid på at træne overtalsspil!! 2-2 og Frederikshavn får gejst af målet i undertal, som Flyers ikke får stoppet, så derfor ender perioden 5-2.

Periodepausen bliver brugt på at fremhæve dét, som fungerer for Flyers, og sætte målet om at vinde 3 periode.

3. periode kom i gang. Det var en meget tæt affære, vi blev vidne til. Malou Christensen, som er kommet i mål for Flyers, leger plankeværk inde på stegen. Kæden med Laura Lentz, Tomasz Larsen og Tobias Jensen viser, at de også kan spille floorball bl.a. med rigtig flot sammenspil op af banen. Laura Lentz viser også tænder ved nærmest at skyde en mursten ud af væggen på Abildgårdshallen på et slagskud midt i angrebszonen. Flyers gameplan lider endnu et knæk. 6-2 kommer vi bagud og målsætningen for 3. periode er ved at løbe ud af hænderne på os. Vi justerer lidt i kæderne og Freja Kiis bliver sat frem som target spiller. Dette giver straks gevinst. Freja fisker bolden inde foran målet, ligger den kort tilbage til Isac, som skyder bolden i mål og Flyers reducerer til 6-3.

Så er det, at det sker. Far Brian ser det ske. Flyers får frislag lige foran mål. Freja finder hurtigt bolden, ligger den på plads, hamrer bolden i mål inden nogen overhovedet når at finde kameratelefonen frem; 6-4. Far Brian har nu set Freja score og lave assist inden for 30 sekunder. Flyers forsøger at finde kræfterne til at score de 2 sidste mål, men desværre har Frederikshavn ikke lyst til at lukke os ind.

Flyers sidste gameplan lykkedes, og vi vinder 3. periode med 2-1, og far Brian må gerne komme med en anden gang, nu hvor Freja har fået taget hul på pointene.

Stor ros til holdet for ikke at tabe modet undervejs i kampen. Daniel Neckelmann, Freja Kiis, Jacob Vernersen og Sarah Sølling – I spillede alle solidt back spil. Dejligt at se, at I som bagerste ikke er bange for at holde fast i bolden, se op og spille jer ud af problemerne, keep up the good work.

Vi ses tirsdag!

Jonas og Peter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.